Semesterhus i Alkmaar

Alkmaar är ett av de vackraste och mest spännande områdena i Nederländerna, med en uppsjö av aktiviteter för stora och små. Hos NOVASOL hittar du ett brett urval av semesterhus, stugor och lägenheter i Alkmaar. 

Holländska Alkmaar ligger på en halvö i landets nordliga del. Området är gammal havsbotten, som för många år sedan stigit upp över ytan. Här finner ni några av landets finaste stränder samt massor av aktiviteter, kultur och sevärdheter.

Om du är intresserad av att hyra hus i Noord-Holland hittar du både det stora semesterhuset för familjen till den mysiga lägenheten för en härlig semester med din partner. Det kostar inte en förmögenhet att hyra en fin semesterbostad. Hos NOVASOL har vi semsterhus i Alkmaar året om till förmånliga priser.

Alkmaar i norra Holland är ett otroligt pittoreskt landskap med många idylliska små byar och gårdar. Vår stuguthyrning tillhandahåller områdets bästa boende för er semester - hos NOVASOL hittar ni allt från lyxiga hus med spa eller pool till det mer ordinära boendet för er som hellre vill lägga pengarna på annat.

Vid er vistelse i Alkmaar, bör ni givetvis passa på att unna er ett besök på den traditionella ostmarknaden, som har legat här sedan 1365. Idag är den en av endast fyra kvarvarande ostmarknader i landet och har i sommarperioden öppet varje fredag fram till klockan 22.

NOVASOL har jobbat med stuguthyrning i flera år och vi är idag Europas största förmedlare av semesterhus. Vi har spridit semesterglädje sedan 1968 och vi har tänkt forstätta med det i många år framöver. Vi hoppas att du hittar ett semesterhus i Alkmaar här på vår hemsida som passar dig och ditt resesällskap! Behöver du hjälp? Det är bara att ringa till oss så hjälper vi dig! Varm välkommen!

Upplev Nederländernas vackra natur genom att hyra ett hus i Alkmaar

Populära semesterhus i Alkmaar

Loading...