Hyra hus i Overijssel

Overijssel kommer att överraska dig när du hyr ett hus här med NOVASOL, om det är konst och kultur som du letar efter under din semester. Här finns även många möjligheter till att utforska de kulinariska som Overijssel erbjuder. Ta en lunch i området De Lutte och när det gäller en god middag på kvällen finns många olika restauranger att välja på.

Semesterhus i Overijssel

Populära semesterhus i Overijssel

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Overijssel

Loading...

Semesterhus med pool i Overijssel

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Overijssel

Loading...

Zwolle

Zwolle är en av de vackraste städerna i Overijssel. Staden karakteriseras av många historiska fasader, enastående herrgårdar, borgar och skyttegravar. Zwolle som är beläget strategiskt vid vattnet gjorde att staden blomstrade ekonomikst under 1400-talet och utvecklades till en hansastad. Hyr ett hus i Overijssel och utforska staden Zwolle.

Attraktioner och sevärdheter

I Overijssel finns bl.a. äventyrsparken Hellendoorn, nöjesparken Park Slagharen och familjeparken De Waarbeek i Hengelo. I den exotiska djurparken Taman Indonesia Kallenkote kan man titta på små asiatiska däggdjur och fåglar. I Sinne som ligger i Boekelo kan man utforska en labyrint och även åka i den antika ångjärnvägen.

Regionen

Med ditt semesterhus som utgångspunkt i Overijssel kan du göra många utflykter. Overijssel är et perfekt område för promenader och cykling. Naturreservat som t.ex. Twentse Heuvelrug och Nationalparken De Weerribben är bra tips. Besök någon av de fina städerna som t.ex. Giethoorn, Blokzijl och Deventer eller den nostalgiska landsorten Ootmarsum, där man kan uppleva den autentiska atmosfären i regionen Twente.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du funderar på att hyra ett semesterhus i Nederländerna!