Hyra hus i Drenthe

I regionen Drenthe hittar man ett varierande landskap med en vacker natur. Naturens rikedomar upplevs bäst till fots, på cykel eller till häst. Från ett semesterhus i Drenthe kan man upptäcka och njuta av naturen. Dessutom måste man besöka stenbädden hunebed när man är här.

Hyr hus i Drenthe och njut av vackra omgivningar

Populära semesterhus i Drenthe

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Drenthe

Loading...

Semesterhus med pool i Drenthe

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Drenthe

Loading...

Assen

I Assen hittar man en varierande konst och kultur. I den gamla stadsdelen finns många historiska byggnader, museum, gallerier, teatrar och konst. City guiden kan berätta allt om Assens historia samt dess nutida historia. Att hyra ett hus i Assen är en bra utgångspunkt för att besöka den vackra staden, Assen.

Sevärdheter och attraktioner

Förutom TT Assen, som besöks framförallt av motorsportsentusiaster, så finns det många sevärdheter och attraktioner att besöka i Assen. En populär sevärdhet är fårherdarna Balloërveld. Den populära parken Plopsa Indoor i Coevorden, som garanterar dåligt väder underhållning för hela familjen. Den största inomhus nöjesparken i Holland, Speelstad Oranje. Ett bara måste för alla barn att besöka! En annan nöjespark är Kabouterland Exloo, som är fullt av troll och djur. Hyr ett semesterhus i Nederländerna för att få en semester fylld med aktiviteter.

Regionen Drenthe

Regionen Drenthe består till stor del av grön natur och är perfekt för vandring, mountain biking, cykling eller ridning. Det rekommenderas att besöka en fårherde tidigt på morgonen. Från ditt semesterhus i Drenthe kan man även ta en tur till Frisian Islands Borkum och Schiermonnikoog. regionen har även tre Nationalparker och mycket mer.