Hyra hus i Zuid-Holland

Sydholland erbjuder vackra stränder

Hyra hus i Zuid-Holland

Provinsen Zuid-Holland (även kallad sydholland bland oss svenska) är mest känt för sin kustlinje. Flera populära orter ligger längsmed kusten som t.ex. Scheveningen en Bloemendaal som lockar många turister varje år. Här kan man njuta av havet, besöka Rotterdams hamn eller t.ex. promenera i den vackra trädgården Keukenhof i Lisse.

Populära semesterhus i Zuid-Holland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Zuid-Holland

Loading...

Semesterhus med pool i Zuid-Holland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Zuid-Holland

Loading...

Haag

Huvudstaden i provinsen Zuid-Holland är Haag. Det finns mycket att se och uppleva i Haag, besök t.ex. Noordeinde palatset och Fredspalatset, där den internationella domstolen har sitt huvudsäte. I Binnenhof kan gå en visning i riddarsalen (Ridderzaal) och antingen första eller andra kammaren i parlamentet.

Attraktioner och sevärdheter

Det finns många attraktioner att besöka i Zuid Holland under din semester. Man ska absolut besöka Duinrell i Wassenaar med en mängd attraktioner för hela familjen. Här finns bl.a. Tikibad som är den mest spektakulära inomhus vattenparken i Nederländerna. I den vackra staden Haag finns Madurodam, en miniatyrstad med byggnader från Holland i skalan 1:25.

Regionen Zuid Holland

I Zuid-Holland är det typiska holländska landskap. I Alblasserwaard fascineras man av väderkvarnen i Kinderdijk. Sedan 1997 är detta område en del av UNESCOs kulturarv. Zuid-Holland finns mycket vatten och Loosdrechtse Plassen är perfekt för vattensport. Nästan alla sjöar erbjuder möjlighet till att hyra en båt. I de olika hamnarna i Loosdrechtse Plassen finns butiker och restauranger. Utforska provinsen Zuid-Holland genom att hyra ett semesterhus.

Välkomment till oss på NOVASOL om du är intresserad av att hyra ett semesterhus i Nederländerna för att utforska södra delarna av Holland.