Semesterhus i Rotterdam

Rotterdam i Nederländerna är en stad med en oerhört spännande historia. Hos NOVASOL kan du hyra hus i området runt Rotterdam och uppleva fantastiska Rotterdam på egen hand.

NOVASOL har ett stort urval härliga semesterhus i i Rotterdam att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av semesterbostäder till exempel hus med en fantastisk utsikt och pool inomhus eller så hyr du en semesterlägenhet och njuter av närheten till centrum.

Fram till 1962 ståtade Rotterdam med världens största hamn, men idag är den 'bara' störst i Europa. Staden ligger där floderna Meuse och Rhinen möts, vilket ger den tillgång sjövägen till hela Centraleuropa.

NOVASOL har underbara semesterhus av olika karaktär precis utanför Rotterdam. Om ni planerar en semester i Nederländerna, kan vi varmt rekommendera staden, som bjuder på en rikedom av historia, kultur och fantastiska shoppingmöjligheter, samtidigt som ni har härliga badstränder precis runt knuten.

I Rotterdam ryms även några av Nederländernas viktigaste museer, bland annat ett internationellt känt arkitekturmuseum. Tyskarnas bombardemang 1940 gick hårt ut över den historiska staden, men idag finns mycket av det gamla återskapat. Samtidigt har staden en imponerande skyline, och en modern del, som även den är väl värd ett besök.

När ni hyr er semesterbostad hos NOVASOL, kan ni vara säkra på att få precis det boende ni önskar er. Våra regelbundna kvalitetskontroller gör att ni tryggt och säkert kan hyra hus i Zuid-Holland hos NOVASOL.

Hyr hus i Rotterdam och upplev Nederländernas vackra landskap.