Semesterhus i Katwijk

Katwijk är ett gammalt fiskeläge, beläget ca 1 mil från Leiden och 16 kilometer från Haag. Det betyder att ni här finner både ro och sommaridyll samt möjligheten att besöka några av Hollands mest spännande städer, när ni är vistas här. NOVASOL erbjuder härliga semesterhus i Katwijk i Nederländerna. Njut av sommaren, solen och de härliga stränderna i den idylliska gamla fiskestaden Katwijk.

NOVASOLs semesterhus  i Katwijk i södra Nederländerna är lika med hög kvalitet och god service. Hos oss kan du hyra semesterbostäder av hög standard och våra duktiga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig med goda råd och vägledning.

Med en lägenhet från NOVASOL kan du och din familj nu uppleva det underbara semesterparadiset Katwijk i Nederländerna. Detta är en av landets mest populära badorter och det perfekta resmålet för er som ännu inte har planerat nästa semester.

Utöver de härliga badstränderna, har Katwijk i södra Holland en lång rad spännande aktiviteter och attraktioner att erbjuda. Får vi till exempel locka med Spinoza-museet, tillägnat den berömda holländska vetenskapsmannen? Eller varför inte besöka det Europeiska Rymdorganet, ESAs utställning på det populära Space Expo - en säker vinnare hos barnen!

NOVASOL har de senaste åren förmedlat semesterhus till tusentals svenskar, som valt att slappna på denna sköna badort. Alla våra semesterhus, stugor och lägenheter kontrolleras grundligt med jämna mellanrum, för att säkra att de lever upp till våra höga kvalitetskrav.

Välkommen att hyra hus i Zuid-Holland hos NOVASOL!

Hyr hus i Katwijk och njut av Nederländernas vackra natur