Hyra hus i Utrecht

Semesterhus i Utrecht

Hyra hus i Utrecht

I Utrecht och dess omgivningar finns många möjligheter till att njuta av naturen. Nationalparken Utrechtse Heuvelrug är bara en av alla platser där man kan strosa omkring i naturen. Men här finns inte bara natur, utan även bra shopping i staden Utrecht, som karakteriseras av mysiga kanalhus, caféer, restauranger och affärer.

Populära semesterhus i Utrecht

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Utrecht

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Utrecht

Loading...

Utrecht stad

Den mest iögonfallande byggnaden i Utrecht stad är katedralen Utrecht, som är 112 meter hög. Från kyrktornet, som är det högsta i Nederländerna har man en underbar utsikt över staden och de närmsta omgivningarna. Runt omkring detta centrala torn, ligger den gamla stadsdelen med monument, kanaler och minnesmärken. Upptäck denna vackra stad till fots, på cykel, båt, kanot eller gondol. Andra sevärdheter här i Utrecht är Järnvägsmuseet, Centralmuseet och Rietveld Schröder huset.

För barnen

I provinsen Utrecht finns det inga stora nöjesparker, men många lekparker och inomhusparadis. T.ex. KidZcity i Utrecht och Ballorig i Houten eller Monkey Town i Amersfoort. PÅ den högsta punkten av Utrecht kullar, omgiven av skogar hittar man Pyramid of Austerlitz, en lekplats och en nöjespark i ett och som byggdes som en hyllning till Napoleon Bonaparte!

Regionen

Utrecht provinsen erbjuder mycket nöje på den vackra landsbyggden och vid vattnet. Framförallt vattenlandskapet runt sjöarna i Vechtplassen, men även Nationalparken Utrechtse Heuvelrug för promenader och cykling. Missa inte de pittoreska fiskebyarna och historiska städerna. Det är även lätt att besöka andra provinser när man hyr ett hus i Utrecht med dess centrala läge.

Välkommen att kontakta NOVASOL om du funderar på att hyra semesterhus i Nederländerna och utforska vackra Utrecht!