Hyra hus i Zeeland

Hyr hus i Zeeland och njut av vackra vyer

Hyra hus i Zeeland

Provinsen Zeeland är ett attraktivt område med mycket vatten och vackra öar. Det vidsträckta landskapet och vackra landskap ger en känsla av lugn och ro. Överallt möts land och vatten och varje ö har sina egna traditioner och dialekter.

Populära semesterhus i Zeeland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Zeeland

Loading...

Semesterhus med pool i Zeeland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Zeeland

Loading...

Middelburg

Middelburg är en liten, men mycket populära ort som inte ligger långt från våra semesterhus i Zeeland. Med sina över tusen minnesmärken är det nästan som en minnesmärkesby i Nederländerna. Orten har ett vackert kloster, som idag är ett museum. Vid klostret kan man se Långe Jan som är en av de högsta kyrkotornen i landet. På marknadsplatsen kan man beundra det vackra rådhuset. Det rekommenderas också att besöka den åttakantade kyrkan och östra hamnen.

Nöjespark

Man ska absolut besöka den populära temaparken Delta Park Neeltje Jans. Här kan man lära sig allt om det berömda Delta Works. Förutom att besöka shower och utställningar finns här också en orkansimulator. Man kan även simma med sjölejon här. Barnen kommer definitivt ha roligt här och inte glömma bort vattenparken, akvariumet eller den lokala stranden. Även den lilla nöjesparken Mini Mundi är värt ett besök.

Region

När man hyr ett hus i Zeeland, bör man göra ett besök i den charmiga hamnen Zierikzee och Bruinisse. I Zierikzee ska man även passa på att strosa omkring i den gamla stadsdelen. Oosterschelde är den största nationalparken i Nederländerna. Oosterschelde är populär bland dykare pga. det rika undervbattenslif som finns här. Några av de populära områden för dykning i Oosterschelde är Stavenisse och Wissenkerke.

Varmt välkommen att hyra semesterhus i Nederländerna hos NOVASOL!