Hyra hus i Groningen

Groningen

Hyra hus i Groningen

Groningen är den nordligaste regionen i Holland. Här finns många kyrkor från medeltiden, vallar, lantgårdar och väderkvarnar i byarna. Ett besök i sälreservatet är ett bra utflyktsmål för gammal som ung, precis som ett besök i staden Groningen.

Populära semesterhus i Groningen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Groningen

Loading...

Semesterhus med pool i Groningen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Groningen

Loading...

Staden Groningen

Staden Groningen blev utnämnd 2006 till Hollands bästa stad och är mycket populär bland turister. Huvudattraktionen är Martini tornet och Groninger Museum vid central station. Många gamla byggnader, kanaler och gröna bakgårdar. Det är ett måste att besöka Groningen stad när du hyr ett hus i Groningen.

Sevärdheter och attraktioner

I regionen Groningen ligger Nienoord, där man hittar simslott, lekplatser och minigolf. I den lilla staden Bovenstreek i Apekooi har du den bästa inomhus lekplatsen i Groningen. En aktiv dag med barnen kan man även få i Knoll'n parken i Godlinze. denna lekplats är belägen i en naturlig omgivning och har också bar möjligheter till olika bollspel.

Regionen Groningen

Regionen Groningen präglas av ett landskap med ängar och vackra lantgårdar. Blommande rapsfällt är vackra i början av sommaren. Typiskt är vallarna vid vissa byar som har byggts för att beskydda dem när vattnet står högt. För vattensportentusiaster finns möjligheter till att, förutom windsurfing, paddla kanot eller roddbåt. Den långa kustlinjen och stränderna bjuder in till att njuta av naturen i lugn och ro. Du utforskar områdena allra bäst med cykel från ditt semesterhus i Groningen som utgångspunkt.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa till oss på 031-304 55 70 så hjälper vi dig att hitta ett semesterhus i Nederländerna som passar just dig och ditt resesällskap.