Hyra hus i Gelderland

Ett semesterhus i Gelderland

Hyra hus i Gelderland

Regionen Gelderland har under en lång tid varit destinationen nummer ett i Holland. Turism och rekreation är det som lockar tack vare naturen, skogar och landskapet. Kulturarvet och Gelderlands historia är viktiga sevärdheter. Från ditt semesterhus i Gelderland, kan du uppleva allt detta!

Populära semesterhus i Gelderland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gelderland

Loading...

Semesterhus med pool i Gelderland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gelderland

Loading...

Arnhem

Andra världskriget har tydliga spår i Arnhem. Slaget i Arnhem är en mörk sida i historian. Museet ger ett intryck av att det var en turbulent period. I Arnhem finns det bra shopping och på Korenmarkt kan man äta eller dricka något gott. De många museerna ger möjligheter till ett brett område av konst och kultur. En populär sevärdhet är museet Openlucht Museum som ligger omgivet av skog och som berättar Arnhems historia. Upptäck Arnhem genom att hyra ett hus i Gelderland!

Nöjespark

I denna region finns många semestertips för en familjesemester i ett semesterhus i Gelderland! En av attraktionerna är Burgers Zoo, Dolphinarium i Harderwijk och Apenheul i Apeldoorn. Burgers' Zoo är en unik kopia av en tropisk, djungel, öken och oceanen. Queen Julianapark i Apeldoorn, Tivoli Amusement Park i Berg en Dal och många små zoo och inomhus lekplatser för barn bjuder på en dag med roligheter för hela familjen.

Regionen Gelderland

Gelderland och Veluwe nämns ofta tillsammans. Skogar, hedar och stora sandområden är typiska för detta område. Förutom de två stora städerna Arnhem och Apeldoorn är städerna Zaltbommel och Culemborg värt ett besök. Under våren kan man titta på fruktplantager i Bommelerwaard och Betuwe, som absolut är värda ett besök.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Nederländerna hos oss på NOVASOL och utforska härliga Gelderland!