Semesterhus i Elburg

Elburg är ett otroligt härligt område, som alla som planerar en resa till Nederländerna bör uppleva. NOVASOL har ett brett urval av härliga semesterhus, stugor och lägenheter i Elburg, som går att boka direkt här på vår hemsida.

Den historiska staden Elburg höll på att förgås som en följd av upprepade översvämningar, när baron Willem I räddade den 1932. I dag väntar er en otroligt charmerande stad med ett väl bevarat historiskt centrum.

Elburg ligger precis vid havet och genom generationer har invånarna i denna gamla Hansastad livnärt sig på handel och fiske. Detta avspeglas exempelvis på stadens vackra trottoarer, där uthuggna stenar i olika färger vittnar om vilka yrken invånarna har haft. Den historieintresserade bjuds här på rika möjligheter att leva ut sin passion. Och den som lockas av sol och bad behöver inte röra sig långt från stugan för att mötas av härliga sandstränder med badvatten lämpat för hela familjen.

NOVASOL kan erbjuda alla semesterhungrande nordbor härliga och välinredda semesterbostäder i den pittoreska staden Elburg. Om det lockar att hyra semesterhus i Gelderland, är det här en underbar stad som är väl värd en semester.

NOVASOL har boenden av högsta kvalitet till alla som önskar byta ut vardagen mot sol, bad och rofylld idyll tillsammans med de nära och kära. Alla våra bostäder är besiktade, för att säkra att de lever upp till våra höga kvalitetskrav.

vakantiehuis Elburg