Semesterhus i Doesburg

Doesburg, i Nederländerna, är en historisk stad med otroligt mycket att erbjuda dig och din familj. Boka ert semesterhus i idylliska Doesburg hos NOVASOL och få en minnesvärd semester.

Varje år strömmar tusentals turister till den lilla staden Doesburg i provinsen Gelderland. Stadens historia sträcker sig tillbaka till 1237 och staden har genom åren sett åtskilliga berömda holländare växa upp.

Doesburgs historiska centrum attraherar varje år turister som vallfärdar för att se de gamla vackra byggnaderna och de många intressanta muséerna. Självklart bör ni heller inte gå miste om ett besök på stadens gamla senapsfabrik, där ni idag kan få en guidad rundtur och självklart provsmaka dess härliga produkter. Därutöver bjuder staden på landets äldsta pub - besök den spännande Den Waag och märk historiens vingslag.

Hos NOVASOL hittar du ett stort utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Doesburg. Vi har rymliga och välinredda boenden i Doesburg för varje smak och plånbok. Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning och är idag Europas största stugförmedling med ett brett urval av semesterhus i Nederländerna.

NOVASOL hjälper varje år tusentals svenskar att uppfylla sina semesterdrömmar. Om du är intresserad att hyra hus i Gelderland ser du hela vårt utbud här på vår hemsida. Om du har några frågor är det bara att ringa till oss så hjälper vi dig!

Ferienhäuser in Doesburg