Hyra hus i Noord-Brabant

Härligt semesterhus i Noord-Brabant

Hyra hus i Noord-Brabant

Brabant kommer från brac bant, som betyder sankt, ödelagt område. Under åren har detta ändrats och här finns nu en vacker, fridfull natur med en burgundisk påverkan. I närheten av ditt semesterhus i Noord-Brabant hittar man flera stora städer och underhållning.

Populära semesterhus i Noord-Brabant

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Noord-Brabant

Loading...

Semesterhus med pool i Noord-Brabant

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Noord-Brabant

Loading...

Hertogenbosch

Huvudstaden i Noord-Brabant är Hertogenbosch. Staden smyckas av gotiska byggnader, charmiga butiker och bra restauranger. På torget hittar man en ovanlig vattenkälla, som är omöjlig att missa. Den vackra katedralen St. John's är värt ett besök.

Attraktioner

Noord-Brabant har många bra attraktioner som man inte får missa, inte långt från semesterhusen. Den mest kända är Efteling parken, det är en park med många attraktioner för alla åldrar. I Hilvarenbeek kan man besöka en safari park Beekse Bergen. Här kan man titta på vilda djur på nära håll. Safariparken har även ett lekområde. I östra Brabant ligger Hemelrijk. Denna nöjespark har sandstränder och både en stor inomhus- och utomhuslekplats.

Regionen

Regionen Noord-Brabant är en perfekt destination om man önskar en semester i naturen. I Biesbosch National Park kan beundra den vackra naturen ifrån vattnet. Het Groene Woud och Maashorst är andra vackra naturområden. I Loonse en Drunense Duinen national park kan man promenera genom ett fantastiskt område av sanddyner. I regionen finns även många små vackra byar.

Om du är på jakt efter ett semesterhus i Nederländerna är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker!