Hyra hus i Limburg

Regionen Limburg är känt för sin gästvänlighet. Kullerlandskapet som kännetecknar Limburg är en unik del i Holland. Gastronomin är mycket bra. Njut av en Burgundiansk middag i t.ex. Maastricht. På terrassen kan du njuta av en Limburg paj till en kopp kaffe.

Semester i nederländska Limburg

Populära semesterhus i Limburg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Limburg

Loading...

Semesterhus med pool i Limburg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Limburg

Loading...

Maastricht

Den vackra staden Maastricht är värt ett besök och lätt att nå ifrån ditt semesterhus i Limburg. Här kan man besöka grottorna i St. Pietersberg och den vackra basilican St. Servaas. Njut av en drink i den livliga miljön på Vrijthof. På bryggeriet De Keyzer kan man se hur det går till när man brygger öl. Ett besök i Maastricht är inte komplett utan en båtutflykt på Meuse, där man kan passera sammanlagt 4 slussar.

Attraktioner

Med semesterhuset i Limburg som utgångspunkt, finns flera nöjesparker för alla åldrar. De Valkenier är en rolig nöjespark som ligger i Valkenburg. Längre norr ut i Sevenum, finns thema parken Toverland. Avkoppling under semestern hittar man på den berömda thermalbadet Thermae 2000. Besök Drielandenpunt, där Holland, Belgien och Tyskland möts. Här kan du korsa en labyrint.

Regionen Limburg

Många naturparker finns belägna i Limburg. Meinweg är en nationalpark i centrala Limburg, som har vackra vandringsleder. Du kan även besöka Maasplassen i centrala Limburg, där man även kan hyra ett hus via NOVASOL. Limburg regionen är mycket popuär bland dem som gillar vattensport. I norra delen av Limburg ligger De grote Peel som är ett vackert myrområde. Här kan man även hitta orten Roermond som har en av de vackraste centrum i Nederländerna.

Om du har några frågor angående våra semesterhus i Nederländerna är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till!