Semesterhus i Maastricht

Maastricht är en spännande stad i Nederländerna, där mixen av gammalt och nytt skapar en fantastisk atmosfär. Maastricht är i de flesta européers medvetande förknippad med det EU-avtal från 1992 som fick ett blandat mottagande av EU-länderna. Den som sätter sin fot här kommer dock snabbt att upptäcka hur otroligt mycket annat staden har att erbjuda - till exempel kultur, arkitektur och shopping.

Vill ni hyra semesterhus i Maastricht har NOVASOL ett brett utbud av semesterhus, stugor och lägenheter. Vi har arbetat med stuguthyrning i många år och är idag Europas största stugförmedling, så era semesterplaner är i goda händer. Funderar ni på att hyra hus i Limburg kan vi definitivt rekommendera att spendera era lediga dagar i Maastricht. 

NOVASOL förmedlar härliga och välutrustade semesterhus, stugor och lägenheter i och omkring Maastricht. Låt er nästa semester gå till denna vackra, gamla stad och upplev stämningen när ni vandrar längs några av de mest atmosfäriska medeltidsgatorna i hela Nederländerna.

För många skandinaver är Maastricht en välbevarad hemlighet, men den som väljer att resa hit kommer utan tvekan bli betagen av stadens skönhet. Bakom den gamla stadsmuren, som i sig är en spännande sevärdhet, ligger den vackra, välbevarade medelåldersstaden. Passa på att besöka de vackra kyrkorna, det fantastiska rådhuset samt landets äldsta bro, som stammar från romartiden.

NOVASOL terbjuder semesterhus till alla er som vill komma bort ett slag från vardagen och njuta av lugn och ro i bekväma, välinredda och härliga omgivningar.

Hyr hus i Maastricht och upplev vackra Limburg