Semesterhus i Winterswijk

NOVASOL har härliga, välutrustade semesterhus i Winterswijk, som väntar på just er. Men skynda - Winterswijk i Nederländerna är ett mycket populärt resmål!

Winterswijk är en historisk stad med rötter helt tillbaka i tidig medeltid. Fram till slutet av 1800-talet var staden relativt isolerad, men placerades på den moderna kartan genom tillkomsten av en ny väg. Idag är staden mest känd för sitt populära semesterområde och sin stora textilindustri.

NOVASOL tillhandahåller några av de mest attraktiva semesterbostäderna i Winterswijk. Staden är mycket populär bland Nederländernas kräsnaste turister, tack vare det rika utbudet av aktiviteter och sevärdheter som gör varje semester här till en dröm.

I slutet av 1800-talet emigrerade stora delar av befolkningen i Winterswijk till Michigan i Usa. Många familjer valde dock att stanna kvar i detta underbara område, där man idag finner människor som kan uppvisa stamtavlor som sträcker sig ända tillbaka till 1200-talet.

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i flera år och är idag Europas största stugförmedling. Genom åren har vi hjälpt tusentals svenskar att uppfylla deras semesterdrömmar. Och vi är så stolta över att ha kunder som kommer igen och igen... och igen! Så om du är intresserad av att hyra semesterhus i Gelderland är du varmt välkommen till oss på NOVASOL!

Ferienhäuser in Winterswijk

Populära semesterhus i Winterswijk

Loading...