Semesterhus i Den Oever

Byn Den Oever i norra Nederländerna är ett väldigt trevligt semestermål. Genom att hyra hus i Den Oever kan ni få uppleva den härliga gamla byn och njuta av omgivningarna. 

Den Oever är en otroligt idyllisk liten by, placerad vid den västliga startpunkten av det väldiga Afslutdijk, en damm konstruerad för att skära av Nordsjön och skapa den konstgjorda sjön IJsselmeer. Belägenheten vid sjön ger otroliga badmöjligheter, som klippta och skurna för familjen med små barn.

Det kostar inte en förmögenhet att hyra ett härligt semesterhus. Hos NOVASOL hittar du semesterhus i Den Oever året om till förmånliga priser.

NOVASOL kan erbjuda härliga stugor i Den Oever i norra Nederländerna. Om ni lockas av fridfull idyll och härligt badvatten (och vem gör inte det?) ska ni definitivt hyra hus i Den Oever 

Den Oever är hemstad för tre av de fem slussar, som leder vattnet från IJsselmeer ut i Waddenhavet. Det är en otroligt fascinerande syn att se vattenmassorna fördelas genom sluss-systemet, en upplevelse som speciellt barnen sätter stor pris på. Därutöver bjuder byn på en av landets bäst bevarade väderkvarnar, Den Hoep från 1654, som nyligen genomgått en varsam renovering.

Med ett semesterhus från NOVASOL kan ni känna era trygga över att allt kommer leva upp till er förväntade standard. Vi kontrollerar regelbundet alla våra stugor, för att försäkra oss om att samtliga objekt lever upp till våra höga kvalitetskrav, innan vi hyr ut dem till våra gäster. Välkommen att hyra hus i Noord-Holland hos oss!

Hyr hus i Den Oever och njut av vackra omgivningar

Populära semesterhus i Den Oever

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Den Oever

Loading...

Semesterhus med pool i Den Oever

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Den Oever

Loading...