Semesterhus i Amsterdam

Amsterdam, Nederländernas huvudstad, har så mycket att erbjuda att ni omöjligt kan hinna uppleva allt på ett enda besök - genom att hyra ett semesterhus hos NOVASOL får ni får ni en bra utgångspunkt i Amsterdam.

Amsterdam är en av Europas pärlor. Staden förknippas oundvikligen med det välkända coffeeshop-fenomenet med fri marijuana, men har så mycket annat att bjuda på. I många hundra år har staden varit centrum för handel, kultur och inte minst bildkonst.

Hos oss kan du hyra semesterhus, stugor och lägenheter av hög standard och våra duktiga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig med goda råd och vägledning. Upplev Nederländerna på det mest behagliga sättet - i eget hus. Vi utlovar en semester som kommer att stå fram bland minnena i lång tid framöver.

Amsterdam i norra Nederländerna bjuder på ett otal sevärdheter. Den konstintresserade finner här några av världens finaste verk, bland annat på Rembrandt museet. Den moderna konsten finns på Stedelijkmuseet och Ni bör även passa på att förära några av stadens många gallerier ett besök. Därutöver finns här en uppsjö av vackra kyrkor och byggnader från landets storhetstid. Glöm heller inte att staden har en blomstrande ungdomskultur och bland annat är centrum för bz-rörelsen. Det ger byn en mycket levande musikscen samt ett myllrande gatuliv.

Med en av våra semesterhus i Noord-Holland kan ni vara säker på att de yttre ramarna för vistelsen är på plats. Samtliga hus kontrolleras regelbundet, enligt våra höga kvalitetskrav, och många av dessa är utrustade med spa eller pool.

Hyr semesterhus i Amsterdam och njut av vackra omgivningar