Semesterhus på Krk

Hyr ett semesterhus på Krk hos oss på NOVASOL! Genom att hyra hus på Krk får du och din familj uppleva öns fantastiska stränder, vackra kyrkor och goda mat.

Mellan staden Crikvenica och ön Cres ligger Krk. De första att bosätta sig på ön i den förtrollande Kvarnerbukten var liburner. Liburnerna följdes av romare, kroater, bysantiner och venetianare. Befolkningen har alltid levt av havet och är stolta över sina traditioner. Genom att hyra hus på ön får familjen unik chans att uppleva kroaternas Krk.

Baska på ön Krk i Kvarnerbukten

Populära semesterhus i Krk

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Krk

Loading...

Semesterhus med pool i Krk

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Krk

Loading...

Upplev ön 'på riktigt'

Ett bra sätt att njuta av den kroatiska solen är att bege sig till en av Krks många stränder. Varje stad har sin egen strand. Hyr ni semesterhus på ön vid huvudorten Krk kan ni koppla av på den omtyckta stranden Porporcula. Ska ni hyra hus utanför Baska på ön, kan ni passa på att sola på stranden Vela Plaza. Stranden är känd för sin renhet och för sina många faciliteter.

En genuin semester där du styr själv

Det finns många fördelar med att hyra hus på Krk om ni vill ha en genuin semester. Med en av våra semesterbostäder på ön får ni friheten att själva styra er semester. Ta er runt till de olika små städerna. Titta på stadsmuren och de tre portarna i Krk, den vackra kyrkan Marie himmelfärd i Omisalj eller besök Baska där det finns en kopia på den berömda Baskatavlan.

Att hyra hus eller semesterlägenhet är ofta en bra bas för utflykter. Krk är en ö, men den är förbunden med fastlandet via en bro och därifrån är det enkelt att ta sig till Rijeka eller Crikvenica. Bor ni i en semesterbostad på Krk kan ni även ta en färja till öarna Cres eller Rab.

Välkommen att hyra semesterhus på Krk

Är du och din familj sugna på att hyra en av alla semesterbostäder i Kvarnerbukten, kan ni bland annat hyra hus eller lägenhet på Krk här online eller genom att ringa vår kundtjänst. På NOVASOL har vi förmedlat privatägda semesterhus i Kroatien sedan många år tillbaka. Vi börjar alltid med att besöka alla våra semesterhus och lägenheter innan de görs tillgänlgia för uthyrning. Detta för att säkerställa att presentationen av varje boende håller vad den lovar. Vårt Trygghetspaket ingår dessutom alltid när du bokar direkt med oss. Helt utan extra kostnad. Välkomna att hyra hus på Krk önskar vi på NOVASOL!