Semesterhus i Opatija

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Opatija! Genom att hyra hus i Opatija får du och din familj en härlig semester fylld av sol, bad, avkoppling och god mat.

Från slutet av 1800-talet var Opatija nordöstra Istriens mest populära semesterort. Det hela började med att en adelsman från den närbelägna staden Rijeka byggde ett storslaget semesterhus i Opatija, Villa Angiolina, sedan ville samhällets grädda semestra i Opatija. Under de följande 100 åren uppfördes många vackra semesterbostäder i Opatija.

Semesterhus i Opatija

Populära semesterhus i Opatija

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Opatija

Loading...

Semesterhus med pool i Opatija

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Opatija

Loading...

Utforska Opatija i din egen takt

Vackra Opatija ligger i nordöstra Istrien precis vid Kvarnerbukten. Stadens fantastiska läge gör att det finns många härliga stränder utanför Opatija. Ska ni hyra hus i Opatija kan ni till exempel koppla av på den fräscha stranden Slatina, den omtyckta stranden vid Icici eller njuta av solskenet vid Sipar, en av de vackra sandstränderna vid området Mosenicka Draga vid Opatijas Riviera.

Än i dag finns många minnen efter Opatijas flärdfulla förflutna. Genom att hyra hus i Opatija kan ni ströva omkring i staden för att titta på den ståtliga Villa Angiolina eller promenera genom S:t Jakobsparken där ni kan hitta över 150 olika växter. Vill ni uppleva en solnedgång utöver de vanliga, kan ni bege er ned till vattnet för att se solens sista strålar träffa den berömda statyn Flickan och måsen.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Kroatien om ni tycker om att äta och dricka gott. Istrien är berömt för den mättande soppan manestra, den lufttorkade skinkan prsut och för sina fisk- och skaldjursrätter. Med ett semesterhus i Opatija får ni också smaka lokala delikatesser som jätteräka, svart och vit tryffel, olivolja och lokalproducerat vin.

Hyr ett semesterhus i Opatija hos Novasol

Vill du och din familj också hyra hus i Opatija, kan ni boka semesterbostäder i Opatija här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst. Det finns många anledningar att hyra hus i Kvarnerbukten via Novasol. Genom att hyra hus i Kroatien hos oss får ni en semesterbostad som når upp till Novasols höga krav och dessutom ingår ett trygghetspaket utan extra kostnad. Varmt välkomna till oss när ni vill tillbringa semestern i Opatija!