Semesterhus på Rab

Solen, den rena luften och härliga dofter från salvia och lavendel välkomnar dig till en av de mest populära semesterorterna utmed Kvarnerbukten, ön Rab. Hos NOVASOL kan du hyra hus på Rab för alla smaker. Välkommen att hitta din nästa semesterbostad här på vår hemsida.

Hus vid havet på Rab

Populära semesterhus i Rab

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rab

Loading...

Semesterhus med pool i Rab

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rab

Loading...

Vacker ö i Kvarnerbukten

Genom att hyra hus på denna mycket vackra ö i Kvarnerbukten, får du stimulans för kropp och själ. I nordost väntar ett stenlandskap som skulpterats av vind och väder och längre västerut viner sommarvinden med doft av pinjer och fruktträd och landskapet förändras. På denna sida av ön finner man frodig växtlighet, odlad mark och vacker landskap omgivet av det fantastiska, blå havet.

På denna vackra ö hittar både stora och små besökare något för att förgylla semestern. Den anrika ön firar en spännande historia med festivaler och medeltida riddarfest, evenemang och kulturfester. Många sevärdheter och underbara gamla kyrkor gör att den historieintresserade kommer att ha fullt upp för att upptäcka allt på en semester. Den medeltida staden Rab är väl värd både en och två utflykter. Du kan alltid hitta något nytt när du bor i ett semesterhus på Rab.

Rab från ovan på natten

Vackra hav och härliga stränder

Alldeles i närheten av våra semesterhus på Rab har du det fantastiska, kristallklara, blå adriatiska havet som med sina sandstränder och sina varma klippor bjuder till sol och bad. Här finns otroligt bra möjligheter till snorkling, dykning och vattensporter. Det fantastiska djurlivet med färgglada fiskar, bläckfiskar och många andra havsdjur står för ett spännande skådespel som fascinerar alla åldrar. Passa på att hyra en båt och upptäcka öns vackra vikar eller åka på segelutflykt från de pittoreska, lugna hamnarna i närheten av våra semesterhus på Rab.

Öns traditionella näring utgår från havets mångfald och de frodiga bergssidornas underbara förmåga att producera många grödor och traditionella maträtter kan avnjutas på de fina restaurangerna och krogarna i byarna och staden Rab. Genom att hyra hus på Rab kan du även njuta av ett livligt nattliv med diskotek och nattklubbar så att även den som vill dansa in i natten kommer till sin rätt.

Boka ditt semesterhus på Rab hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL kan du bekvämt och säkert hyra hus i Kvarnerbukten. Vårt stora utbud och vår långa erfarenhet av att hyra ut semesterbostäder och i hela Europa ger dig trygghet när du letar efter ditt drömboende. Välkommen till NOVASOL för att hyra hus i Kroatien och ön Rab!