Semesterhus i Senj

Hyr semesterhus i Senj till nästa ledighet! Genom att hyra hus i Senj får du och din familj en härlig vistelse vid Kvarnerbukten. Senj är den äldsta staden i det kroatiska kustlandskapet och den ligger inbäddad mellan havet och det största bergsområdet i Kroatien, Velebit. Senjs historia är intressant och kulturlivet likaså. Senjs främsta sevärdheter är fästningen Nehaj som stolt höjer sig över staden och Mariakatedralen i den historiska stadskärnan. Hyr ni en av alla semesterbostäder i Senj får ni heller inte missa tillfället att besöka en av stadens otaliga festivaler.

Semester i Senj i Kroatien

Populära semesterhus i Senj

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Senj

Loading...

Semesterhus med pool i Senj

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Senj

Loading...

Omväxlande upplevelser

Genom att hyra hus här får ni en härlig semester vid Kvarnerbukten. Ströva omkring i Senjs stadskärna och titta på de pittoreska stenhusen, besök stadsmuseet eller ta en promenad i Författarnas park. Tillbringar ni ledigheten i ett semesterhus i Kvarnerbukten får ni uppleva fina stränder och kristallblått hav. I stort sett alla stränder runt Senj är stenstränder, men det finns även grässtränder som är mer barnvänliga.

Fästningen Nehaj är stadens största attraktion och ska ni hyra hus här är ett besök i fästningen ett måste. Nehaj byggdes 1558 för att försvara staden mot attacker från till exempel Venedig som redan styrde över många öar och städer kring Kvarnerbukten och Dalmatien. Från fästningen har ni en fantastisk utsikt över det glittrande havet, de imponerande Velebit-bergen och alla semesterhus i Senj.

Ta del av festivalstämningen

En av alla attraktioner i staden är förstås alla spännande festivaler som går av stapeln året runt. Ska ni hyra hus i Senj i slutet av sommaren kan ni besöka den internationella karnevalen. Andra intressanta evenemang är den traditionella Klapa-musikfestivalen och festivalen till minne av uskoks-krigarna som försvarade staden.

Boka ditt semesterhus hos oss

Vill du och din familj bo i Senj kan ni hyra ett semesterhus i Kroatien via NOVASOL. Vi har förmedlat semesterhus i Kroatien i många år och har ett unikt urval semesterbostäder i Senj att erbjuda. Det enklaste sättet att hyra semesterhus i Senj är att boka här på vår hemsida eller genom att ringa vår svenska kundtjänst. Varmt välkomna att kontakta oss på NOVASOL!