Stugor på Losinj

Ön Losinj i Kvarnerbukten är ett äkta semesterparadis som lockar med fridfullt strandliv och mysiga vandringar. Njut av er semester på Losinj i Kroatien med ett semesterhus eller en semesterlägenhet som bas. Härifrån kan ni ta er ut på utflykter för att verkligen komma nära och uppleva ön.

Från Losinj i Kvarnerbukten

Populära semesterhus i Losinj

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Losinj

Loading...

Semesterhus med pool i Losinj

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Losinj

Loading...

Upptäck ön i Kvarnerbukten

Även om ön Losinj i Kroatien först blir officiellt nämnd 1384, vet man från arkeologiska fynd att här har bott människor sedan förhistorisk tid. I många år var öns invånare kända som några av Medelhavets bästa skeppsbyggare. Idag är det i högre grad de härliga stränderna och den oförstörda naturen som lockar folk.

De norra och södra delarna på Losinj är mycket bredare än mitten, som består av ett smalt landbälte som håller ihop delarna. Det är här man finner de avsidesliggande och populära bukterna, där man oftast kan njuta av solen och vattnet helt i fred.

Hyr semesterhus på Losinj

Boka boende på Losinj

Hos NOVASOL, kan du både hyra hus och hyra lägenhet i Kvarnerbukten för semestern. En av alla platser du kan hyra semesterbostad är Losinj. Här på vår hemsida kan du se alla våra semesterbostäder - som samtliga har besökts av vår egen personal. Du kan även boka ditt boende på Losinj här direkt online men det går även bra att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. 

På NVOASOL, har vi arbetat med uthyrning av semesterbostäder sedan 1968 och har idag vuxit till att kunna erbjuda ett brett utbud över närmast hela Europa. Välkommen att se vårt utbud samt boka din favorit bland våra semesterbostäder på Losinj!