Semesterhus på Cres

Ön Cres är en gömd pärla i Kvarnerbukten. Men hyr du och din familj semesterhus på ön får ni chans att upptäcka några av Kroatiens vackraste stränder, förtrollande natur och gastronomiska upplevelser.

Mellan östra Istrien och ön Krk ligger Cres. Här har människor bott sedan stenåldern och på Cres finns även ett mycket rikt djurliv med sällsynta gåsgamar, örnar, harar och hjortar. Ön är känd för sina många härliga stränder, möjligheten till spännande aktiviteter och för sin goda mat.

Hyr semesterbostad för att uppleva Cres

Populära semesterhus i Cres

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Cres

Loading...

Semesterhus med pool i Cres

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cres

Loading...

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus

Det finns mycket att vinna på att hyra hus på Cres. Med en av alla semesterbostäder här får ni gott om tid att utforska hela ön. Ta en lång sovmorgon, ät en lyxig frukost på terrassen och ta er till öns härliga stränder. På Cres finns stränder som passar barnfamiljen, men även svårtillgängliga stränder. Barnvänlig strand är till exempel Zdovika vid byn Valun. S:t Ivan vid byn Lubenice är svår att ta sig till, men värd besväret.

Staden Cres på ön med samma namn

Bra bas för utflykter

Vill ni uppleva det sanna Kroatien är det en god idé att hyra hus på Cres. Med ett semesterhus som bas kan ni upptäcka ön till fots eller från cykelsadeln och njuta av den fantastiska naturen på Cres. Det är också ett perfekt tillfälle att smaka på maten kring Kvarnerbukten. Här ska ni prova jätteräkorna, fisken, lammet, det lokalproducerade vinet och olivoljan.

Med ett semesterhus får ni en bra bas för utflykter på ön. Härifrån kan ni ta er omkring på ön och besöka de mysiga städerna på ön. Utforska den största staden Cres där ni kan ströva omkring i de trånga gränderna, den pittoreska staden Lubenice som ligger på klipporna eller den forna huvudorten Osor med den vackra Marie himmelfärdskatedralen.

Välkommen att hyra hus på Cres

Är du och din familj intresserade av ett semesterhus i Kvarnerbukten kan ni hyra hus på Cres online eller via vår kundtjänst. NOVASOL har förmedlat semesterhus i Kroatien sedan mitten på 00-talet och kan erbjuda härliga semesterbostäder över hela landet. Både på fastlandet och i skärgården Bokar du din semesterbostad direkt hos oss på NOVASOL, ingår även vårt Trygghetspaket. I paketet finns olika delar inkluderade som gör det extra tryggt att boka ditt boende med oss. Välkommen till oss på NOVASOL när du ska hyra hus eller semesterlägenhet på ön Cres!