Semesterbostäder i Rijeka

Rijeka är den största hamnstaden i Kvarnerbukten, och här hyr NOVASOL också ut flertalet vackra semesterhus och lägenheter. Rijeka har fantastiska museer och ett pulserande stadsliv med aktiviteter och attraktioner för alla åldrar - även för de minsta besökarna. 

Den här delen av landet är ett utmärkt ställe att hyra en semesterbostad vid Kvarnerbukten  - vare sig det gäller ett kort besök eller en längre semester. Våra semesterhus och semesterlägenheter är fullt utrustade, vilket gör din vistelse avslappnad och bekväm, och viktigast av allt – helt utan stress. 

Välkommen att se vårt utbud här på hemsidan och boka ditt boende i Rijeka direkt online.

Utsikt över RIjeka från slottet Trsat

Populära semesterhus i Rijeka

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rijeka

Loading...

Semesterhus med pool i Rijeka

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rijeka

Loading...

Sevärdheter och aktiviteter

Rijeka har mycket att erbjuda. Närmast oavsett vad du har för intressen, har staden något att erbjuda.

Om du drömmer om att insupa Rijekas kultur och atmosfär, bör du besöka det imponerande slottet Trsat, gågatan Korzo och marknaden i fiskarhallen, Kroatiens nationalteater Ivan pl Zajc. Självklart bör du heller inte missa att smaka på de lokala specialiteterna från det kroatiska köket. Provsmaka den prisbelönta osten Paški sir, som härstammar från ön Pag i Kvarnerbukten. 

Rijeka huserar ett årligt bilrally och också en biennal festival för unga artister. Om du råkar vara på plats under någon av dessa händelser kommer ni få uppleva när tusentals människor från hela Kroatien och även utomlands flockas här för att få en glimt av rallyt och även festivalen.

Härligt väder och öliv i bukten

Den genomsnittliga temperaturen på sommaren i regionen är cirka 23 grader. Perfekt väder för många som vill uppleva denna destination. Det kan rekommenderas att sippa ett kallt glas vitt vin från området samtidigt som man beundrar den fantastiska omgivningen, och bara njuter av lugnet. 

Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus och lägenheter i Rijeka med närhet till vackra naturupplevelser. Däribland nationalparken Risnjak, bara en kort timmes färd från Rijeka. 

Känner du för att upptäcka mer av Kvarnerbukten kan du passa på att besöka någon av vikens vackra öar, varav de största är Cres, Krk, Pag, Rab och Lošinj. Här på öarna kan du spendera härliga dagar med sol och bad på stranden med hela familjen, ifall du skulle vilja ta en paus från semesterhusets pool en dag.

Boka boende i Rijeka hos NOVASOL

NOVASOL erbjuder fullt möblerade semesterbostäder i Kvarnerbukten - många har även en stor trädgård och privat pool där du kan koppla av hela dagen om så önskas.

Rijeka och dess omgivningar är också perfekta för en underhållande och aktiv semester. Om du väljer att hyra hus i Kroatien hos oss på NOVASOL kan du anpassa din semester utefter era behov. Vi har någonting för alla prisklasser och resesällskap. Med hjälp av våra sökfilter på hemsidan kan du enkelt justera din sökning för att hitta exakt det semesterboende som passar för just ert resesällskap. Kanske vill du hyra lägenhet i centrala Rijeka? Eller så vill du kanske ha ett semesterhus med pool en bit utanför men nära havet. Välj din önskade reseperiod och se vårt utbud av lediga semesterbostäder.

Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nästa boende i Rijeka för semestern, och vi hoppas att du kommer ha en underbar tid i Kroatien!