Semesterhus i Crikvenica

Vill du och din familj semestra vid Kvarnerbukten i Kroatien? Då kan vi bland annat tipsa om att hyra semesterhus i Crikvenica! Genom att hyra hus eller semesterlägenhet kan ni koppla bort vardagsstressen, njuta av semestern och äta god mat.

Crikvenica ligger vid Kvarnerbukten, 37 kilometer söder om staden Rijeka. Crikvenicas fina läge och skyddet från starka vindar gör att klimatet här är milt. Det härliga vädret gjorde staden till en populär kurort under slutet av 1800-talet. Att hyra hus i Crikvenica i dag är fortfarande bra för hälsan: här finns fantastiska stränder, mysiga vandringsstigar och gott om hälsosam mat.

Semester i Crikvenica vid Kvarnerbukten

Populära semesterhus i Crikvenica

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Crikvenica

Loading...

Semesterhus med pool i Crikvenica

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Crikvenica

Loading...

Njut av sommaren i Kvarnerbukten

Vakna upp till ännu en vacker dag i Crikvenica. Hyr familjen semesterhus i Kvarnerbukten kan ni packa picknickkorgen och promenera ner till stadens strand. Här kan ni njuta av solen, svalka er i det turkosblå havet och leka med barnen i vattenbrynet. En annan populär strand är sandstranden Balustrada. Hyr ni semesterhus här och har tagit med er hunden, finns en husdjursvänlig strand vid hamnen.

Genom att hyra hus i denna del av Kroatien får ni en omväxlande semester. Här i Crikvenica finns möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Vill ni ha en lugn och skön semester kan ni vandra längs kärleksstigen som hör till en av de vackraste stigarna i trakten, besöka stadsmuseet eller konstgalleriet.

Natur och upplevelser

Här får ni också möjlighet att uppleva natur och adrenalin. Med en av alla semesterbostäder i staden har ni en bra bas för att vandra, cykla, dyka, fiska eller testa på paragliding. Efter en lång dag i solen kan ni belöna er med en härlig måltid i kroatisk stil. I Crikvenica kan ni njuta av goda fisk- och skaldjursrätter, lamm och lokalproducerat vin följt av efterrätten Francopan cake.

Boka ett semesterhus i Crikvenica

Är ni intresserade av ett semesterhus i Kvarnerbukten kan ni hyra hus i Crikvenica här online eller ringa vår kundtjänst. På NOVASOL, kan vi idag erbjuda flera fina semesterbostäder i Crikvenica i sortimentet. Genom att hyra hus eller lägenhet hos oss, kan vi också garantera att alla våra semesterbostäder har blivit besökta av egen lokal personal innan de gjorts tillgänlgiga för uthyrning här på hemsidan. Välkommen att kontakta oss när du planerar att hyra hus i Crikvenica!