Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kom till NOVASOL för att hyra hus i eldiga Spanien - vi hyr ut under hela året

Vänd er till NOVASOL för att hyra hus i Spanien - så får ni en lyckad semester

Fantastiska Spanien har något för alla. Hos NOVASOL kan ni hyra härliga hus och lägenheter i hela Spanien.

Flamenco, fotboll och tapas - Spanien är ett fantastiskt varierat semesterland med något för alla människor. Kom till marknadens bästa och mest pålitliga stuguthyrning med NOVASOL för att hyra hus i landet med de spännande städerna, de vita stränderna och den levande landsbygden.

Livliga städer...

De spanska städerna har varit kulturella knutpunkter i många hundratals år, vilket märks på det otroligt rika utbudet av kultur och aktiviteter ni finner här. Gå och se en fotbollsmatch ur Spanska Ligan på stadion i Barcelona, upplev en äkta tjurfäktning i Madrid eller hör den eldiga flamencomusiken i Sevilla.

Sitt på härliga uteserveringar och ta del av det fantastiska spanska köket eller upplev det pulserande nattlivet - med barer och discon som inte stänger förrän de sista gästerna går hem om förmiddagen. I NOVASOLs rika utbud, kan ni hyra hus i, eller i omedelbar närhet till, någon av de spanska metropolerna.

... och lantlig idyll

Landskapet i Spanien är fantastiskt varierat, med höga berg, långa vita stränder, böljande, bördig åkermark och skogsbeklädda kullar.

Här finner ni ett stort antal pittoreska små byar och fiskelägen, varav vissa ger sina besökare känslan av att stiga in i en annan tid. Med en gästfri befolkning och ett fantastiskt kök med många lokala viner av underbar kvalitet, är vistelsen i Spanien inte komplett utan en tur ut på landet.

Oavsett var i Spanien ni väljer att hyra hus, kan vi på NOVASOL garantera, att hos oss kan ni hyra hus som matchar er smak, budget och behov i vårt rika sortiment.

Om NOVASOL

Företaget startades 1968 som ett enmansföretag. Vår första produkt var stugsemestrar i Norge. Med tiden har vi vuxit till en internationell koncern med dotterbolag i en lång rad länder och flera hundra medarbetare.

I dag, 40 år senare, är vårt fokus fortfarande kvalitet, service och kundens behov. Resultatet visar sig i de många trogna kunder som ofta kommer tillbaka till oss. Hör av er till oss när det är dags att hyra hus i Spanien!

Kolla aktuella sista minuten erbjudanden