search

Stugor i Stockholms skärgård

Upplev den fantastiska mångfalden under semestern genom att hyra stuga i Stockholms skärgård

Stockholms skärgård har alltid varit en viktig del av Sveriges handel och försvar och är ett fantastiskt semesterområde. Människor har länge bott och verkat här, där söt- och saltvatten möts i en mångfald och skönhet utan dess like. Passa på att hyra stuga i Stockholms skärgård för din nästa semester, du kommer inte att ångra dig!

Bild från Stockholms skärgård

En avkopplande semester i skärgården

Skärgården bjuder på en fantastisk natur, badställen och sevärdheter. Det finns en verklig uppsjö av aktiviteter för alla åldrar, gott om möjligheter till såväl avkoppling som motion och sport. Många museer och upplevelser gör att du aldrig behöver ha tråkigt när du bestämt dig för att hyra stuga i Stockholms skärgård, men du behöver aldrig stressa heller, njut av din semester i din egen takt!

Från våra stugor i Stockholms skärgård har du nära till allt, shopping i världsklass och nattliv i Stockholm, storslagen natur bland kobbarna och restauranger och caféer för alla smaker. Runt skärgården och området runt Stockholm finns många härliga vandrings- och cykelleder som du bäst upptäcker från någon av våra stugor i Stockholms skärgård.

Genom att hyra stuga i Stockholms skärgård får du ofta tillgång till egen båt för dina äventyr bland skär och öar, fiske- eller badutflykter och upptäcksfärder på Östersjön. Varma sommardagar är det fantastiskt att bada, sola och koppla av, äta gott och njuta av semestern. Från våra stugor i Stockholms skärgård har du en utmärkt utgångspunkt för en runtom lyckad semester!

Fisket i skärgården är av särklass, och saknar i mångt och mycket motstycke. Årligen vallfärdar fiskare från hela Europa hit för att prova på jakten efter tunga skärgårdsgäddor, laxar och stora havsöringar. Självklart kan du även fånga abborrar och gös här, samt många andra fascinerande arter som normalt hör hemma i saltvatten. Här är ett äkta fiskeparadis som uppfyller många fiskedrömmar varje år, med en av våra stugor är du mitt i händelsernas centrum.

Stugor på ö i Stockholm skärgård

Stuguthyrning i Stockholm med omnejd

Hos NOVASOL kan du tryggt hyra stuga i Stockholms skärgård i vetskapen om att vår långa erfarenhet garanterar dig kvalitet och säkerhet. Vi har en omfattande stuguthyrning i Sverige och vi är glada att kunna erbjuda boenden för alla smaker. Varmt välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Stockholms skärgård.