search

Stugor på Österlen

Välkommen att hyra stuga på Österlen för nästa semester i södra Sverige och Skåne. Upptäck Sveriges pärla på sydöstkusten genom att hyra stuga på Österlen.

Här får alla dina sinnen möjlighet att utvecklas och beundra allt ifrån de små konstgallerierna till de otaliga stora slotten. Här finns oförglömliga upplevelser för både stora och små. När du hyr någon av våra stugor på Österlen har ni möjlighet att se de olika miljöerna som Wallander filmerna spelades in i. Varför inte ta en tur till Ystad och se de flesta av miljöerna som användes vid filminspelningarna.

 

Upplev magiska Österlen

 

Aktiviteter och upplevelser

Låt gommen få fröjdas åt de skånska delikatesserna som ostar, spettekakor, lamm eller äppelmust. Genom att hyra stuga på Österlen har du möjlighet att komma till en av Sveriges längsta sandstränder, något som uppskattas av både stora och små. Vad är väl skönare på semestern än sommar, sol och sandstrand? Att hyra stuga i Skåne och följa kustbandet ifrån Nybrostrand till Åhus ger rikliga tillfällen till att upptäcka små pärlor som Kåseberga och Ale Stenar eller Brantevik som är känd för sina sillinläggningar. Genom att hyra en av våra många stugor på Österlen får du möjligheten att upptäcka alla vackra ting i din takt, utan jäkt eller stress.

Skillinge med dess hamn och krogar är alltid värt ett besök, ta en dagsutflykt med cykeln och njut av friheten. Kivik har sin berömda marknad och på hösten görs en äppeltavla i verkligt stort format, ett konstverk av sällan skådade slag. Att åka i Brösarps backar ger en ny dimension till naturen, inte minst från cykeln eller motorcykeln. I området finns många makalösa naturupplevelser, nationalparken Stenshuvud fascinerar de flesta, det är imponerande att sitta på toppen och blicka ut över havet och landskapet.

Att hyra stuga på Österlen och åka till Simrishamn för att åka på guidad fisketur är populärt och uppskattat av de flesta. I Simrishamn kan du som bestämt dig att hyra stuga på Österlen hos NOVASOL bekvämt upptäcka alla krogarna som ligger runt hamnen och njuta av havets läckerheter.

Stugor med närhet till Österlens stränder

Stuguthyrning på Österlen

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning och har idag ett brett utbud av stugor i Sverige. Vi har genom åren utvecklat ett pålitligt system för att garantera trygghet och kvalitet.

Samtliga stugor besiktas innan de tas in i sortimentet och till alla bokningar ingår ett trygghetspaket utan extra kostnad.

Välkommen att kontakta oss om du undrar något om våra stugor på Österlen eller vill boka. Du kan även söka samt boka din stuga på Österlen direkt här på vår hemsida.