search

Stugor i Östfold

Upplev det sydöstra fylket vid norska gränsen

Fiske och fästningar, vacker natur och spännande kultur… det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor i Östfold. Östfold är ett av Norges minsta områden och ligger i sydöstra delen av landet, precis vid gränsen till Sverige. Här finner du spegelblanka fjordar, lummig grönska och mysiga kuststäder. NOVASOL har ett härligt utbud av stugor i Östfold och kan erbjuda boende i närheten av bland annat Fredrikstad, Halden och Skipvedt.

 

En spännande semester på andra sidan gränsen

Vill du åka utomlands, men slippa långa flygresor? Då är det en bra idé att hyra stuga i Östfold. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Östfold får du njuta av härlig natur och många roliga aktiviteter bara några mil från Sveriges gräns. Här kan du vandra i det förtrollande landskapet, paddla kanot i fjordarna eller testa på fiskelyckan. Känslan att få sin första fisk på kroken är obeskrivlig.

Att hyra stuga i Norge ger också många tillfällen till sightseeing. Från en av NOVASOLs stugor i Östfold, kan du exempelvis åka till Fredrikstens fästning vid Halden för att se den plats där den svenske kungen Karl XII blev skjuten 1718. Semestrar du i Östfold får du heller inte missa ett besök i Gamlebyen, en befäst stadsdel i Fredrikstad, där du kan besöka museum, konsthantverksbodar och fika i miljö från 1700-1800-talet.

 

Ta en bekvämare semester

Blev du inspirerad att uppleva en norgesemester, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Östfold. Vi har stugor i Östfold för alla önskemål och plånböcker – oavsett om du är ute efter en lugn semester på tu man hand eller en vecka med hela tjocka släkten.

Genom vår stuguthyrning i Östfold kan du bland annat hitta stugor som tillåter husdjur eller så kallade fiskehus för fiskeentusiasten. Ska du hyra stuga i Östfold får du en välutrustad bostad med tillgång till kök och kan njuta av samma höga standard som hemma. Välkommen att hyra stuga i Östfold online eller över telefon!