search

Hyra stuga Rudköbing

Hyra stuga i Rudköbing

Rudköbing är den största orten på ön Langeland och NOVASOL erbjuder en mängd olika stugor att hyra i Rudköbing med omnejd. Rudköbing är också den första delen av Langeland som ni möter när ni kommer med bron från Tåsinge.

På Langeland finns det sedan en hel del olika utflykter och mål att bege sig till. Det råder varken brist på stränder, restauranger eller caféer. Vill ni ta en tur genom en mycket gammal och vacker bokskog i Stengade skog så är detta väl rekommenderat. På er tur genom skogen når ni fram till en mysig och vacker sandstrand som ni kan doppa er vid om vädret tillåter.

Gillar ni att besöka museum och titta på konst så finns det museum i Rudköbing och flera gallerier, butiker med keramik och liknande på flera andra ställen runtom på Langeland.

När ni hyr stuga i Rudköbing med omnejd så får ni dessutom ett gott utgångsläge för resten av er vistelse. Ni har varken långt till norra delarna av Langeland eller södra Langeland.

Glöm inte bort att ta med cyklarna om ni gillar att cykla. Här finns det olika vägar runtom på ön och det är enkelt att ta sig runt.
Blir ni nyfikna på resten Langeland så kan ni se alla våra stugor på Langeland här!

Hyra stuga Rudköbing

Hyra semesterboende i Rudköbing

Är ni intresserade av trädgårdar och kanske har ni själva riktigt gröna fingrar så ska ni absolut ta en tur till de botaniska trädgårdarna ”Medicinhaverne i Tranekär”. Detta är en fantastiskt fin upplevelse och som kan ge gott om inspiration till er egen trädgård.

Gillar ni att bada på en skön sandstrand så är en av de mest populära stränderna på ön Ristinge Strand, Ristinge ligger på den södra delen av ön.

Ni kommer dessutom se en hel del fiskare runt om på Langeland som är väldigt känt för sitt goda fiske. Ni kan både fiska och köpa goda fiskar runt om på Langeland för att antingen äta på plats eller ta med hem och göra en riktigt god måltid.

Dessutom tar det inte så långt att åka till Svendborg på Fyn där ni kan shoppa och äta en god lunch om ni blir sugna på att se något nytt under er vistelse i området.

Varför hyra en stuga i Rudköbing med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Rudköbing och över nästan hela Langeland.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.
Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Rudköbing med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Rudköbing med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen till att hyra stuga i mysiga Rudköbing, Danmark!