Semesterhus och lägenheter i Teguise

Teguise har flera små och trånga gator och platser, vilket ger en slags ”arabisk atmosfär”, då det även påminner om Mykonos. Teguise är en liten ort som man genast känner sig väl till mods i, orten har även flera bra restauranger och barer samt flera små butiker.

För att boka boende i Teguise är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi hyr ut kvalitetssäkrade semesterbostäder i Spanien sedan många år tillbaka. Med kvalitetssäkrad menar vi att varje enskild semesterbostad har besökts innan den har adderats till vårt sortiment. Eftersom du har hela boendet för dig själv är det viktigt att komma ihåg att först till kvarn gäller. Här på hemsidan ser du alla våra boenden som har lediga reseperioder kvar att boka. Gör en sökning redan nu för att se det uppdaterade utbudet. Klicka dig vidare in på den semesterbostad du är intresserad av för att se detaljerad information om just det boendet. Där ser du allt från bilder till faciliteter och avstånd till relevanta platser såsom hav och inköpsmöjlighet.

Upplev Lanzarote med en semesterbostad i Teguise som bas

Semester på Lanzarote

Tuguise är en omtyckt turistort på Lanzarote och har också ett trevligt kulturellt utbud. Om du funderar på att hyra semesterhus på Lanzarote, är Teguise ett bra alternativ. Teguise är namnet på både orten och kommunen. Här finner du bland annat Jardin de Cactus. En kaktusträdgård från 1991. Här finner du närmare 450 olika typer av kaktusar. 

Njut av det sköna klimatet på Kanarieöarna under din semester här. Med en semesterbostad som bas kan du styra semestern efter vad du själv vill göra. Kanske är det lata dagar vid havet som står högst upp på listan. Eller så är vill aktivera dig genom till exempel vandring, eller kulturella upplevelser på ön. Bland annat finns här Santo Domingo museum att besöka. Kom också nära och upptäck naturen på Lanzarote. När du ska hyra hus för semestern, är det du själv som väljer riktning på din semester.

Boka boende i Teguise

För att hyra hus eller semesterlägenhet i Teguise, är du välkommen att se vårt utbud här på hemsidan. Här visar vi samtliga semesterbostäder som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Välj ditt önskade resedatum för att se vilka semesterbostäder i Teguise som är lediga under den tid som just du vill resa. Sedan 1968 har vi på NOVASOL varit i branschen för uthyrning av semesterbostäder. Har du frågor eller vill ha hjälp med din bokning, kan du alltid ringa eller maila till oss. Innan din vistelse finns vår svenska kundtjänst till hjälp och väl på plats tar våra spanska kollegor över då de har bäst lokalkännedom och enklare kan kommunicera med till exempel husägaren.

När du bokar ditt boende direkt genom oss på NOVASOL - antingen här online eller över telefon - så ingår vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. Detta innehåller bland annat en Bästa Pris garanti och avbeställningsskydd. Det sistnämnda skyddar dig mot plötsliga, tråkiga händelser. Du kan läsa exakt vad som gäller i våra Hyresvillkor för den säsong du har bokat ditt boende.

Vi hoppas att du kommer få en härlig semester på Kanarieöarna. Varför då inte på Lanzarote genom någon av våra semesterhus och lägenheter i Teguise?