search
S
| Editor:
(Först publicerad )

Stugor i Tyskland

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Tyskland för semestern

Vi på NOVASOL hälsar dig varmt välkommen att boka någon av våra stugor i Tyskland! Samtliga stugor och semesterlägenheter är kvalitetssäkrade och kan bokas direkt här online eller genom att ringa vår svenska kundtjänst. I Tyskland finns hav, berg, alper, pulserande städer och mycket mer. Var och en av de 16 delstaterna bjuder på sina speciella landskap, sevärdheter och matupplevelser. Upplev fantastiska Tyskland genom att hyra hus, stuga eller semesterlägenhet som utgångspunkt.

 

Ett land rikt på upplevelser

Den stora turistmagneten i landet är naturligtvis Berlin. Huvudstaden är en modern storstad som har ett minst sagt rikt kulturutbud. Genom NOVASOL, kan du hyra semesterbostad i Tyskland i Berlin med omnejd. Att hyra hus i Tyskland är en utmärkt bas för att upptäcka landet. Med det stora utbudet av semesterbostäder i Tyskland kommer du säkerligen hitta något som passar just dig och ditt resesällskap.

Landet är stort och erbjuder en härlig variation. Från ön Sylt, som är den nordligaste punkten, är det 900 km till bergsområdet Allgäu i söder. Avståndet från den holländska till den polska gränsen mäter 640 km. Längs med östersjökusten finner du härliga semestermöjligheter och här ligger också många av våra stugor i Tyskland. Att hyra stuga i Tyskland är det perfekta sättet att verkligen komma nära landet och samtidigt semestra i frihet.

Hyr stuga i Tyskland och upplev Tropical Islands

Vattenparadiset Tropical Islands - inträde ingår!

Ett stenkast utanför Berlin kan du finna tropisk värme året runt! I den stora domen Tropical Islands – som är öppen året om – finner du sandstränder, vattenfall och sköna bad i tropisk värme. NOVASOL har ett brett utbud av stugor vid Tropical Islands som ligger i direkt anslutning till badlandet. Om du bokar stuga här via oss så ingår dessutom inträdet till Tropical Islands under hela vistelsen. Se respektive huspresentation för mer information.

Hyr stuga i Tyskland och få en härlig semester

Boka din stuga i Tyskland direkt online

Här på vår hemsida kan du söka i det kompletta utbudet av stugor, lägenheter och semesterhus i Tyskland. Då vi inte äger objekten själva kan vi erbjuda ett brett och varierat utbud. Varje semesterbostad inspekteras dock av behörig personal innan den tas in i sortimentet för att säkerställa att informationen är korrekt samt att den uppfyller våra krav på boende. Förutom semesterhus och semesterlägenheter så finner du även fina stugor i Tyskland som är belägna i stugbyar. Exempel på detta är Rübezahl vid Müggelsee utanför Berlin, Schönhagen Strand vid Östersjön och Gollwitz på ön Poel.

Så vänta inte för länge utan gör en sökning redan nu och boka ditt nästa semesterhus i Tyskland. Kom ihåg – först till kvarn gäller!

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Tyskland!