search

Stugor i Gävleborg

Välkommen att hyra stuga i länet för din nästa semester

Djupa skogar och spegelblanka sjöar, spännande djur och fängslande museer - genom att hyra stuga i Gävleborg får du alla ingredienser till en skön semester. Här på vår hemsida hittar du flera fina stugor i länet, det är bara att välja och vraka!

Vackra Gävleborgs län är belägen i norra Sverige. Länet består av en del av Gästrikland, en bit av Hälsingland och en mindre del av Dalarna. Är du intresserad av att hyra stuga här så finns många vackra stugor omkring Bollnäs, Gävle och Hudiksvall. Gävleborg är berömt för sin vackra natur med vackra skogar, klara sjöar och den mysiga skärgården utanför Gävle.

Hyr stuga i Gävleborg för nästa semester

En naturnära semester

Tänk att vakna upp i en av alla härliga stugor i Gävleborg, äta frukost i trädgården och njuta av stillheten. Lyssna på fågelsången, läs en god bok i skuggan och ta med barnen till skogen för att plocka smultron, blåbär, hallon eller svamp. Att hyra stuga här öppnar även möjligheten för många aktiviteter som att vandra, cykla, fiska, paddla, bada eller spela golf.

Gävleborg har något för alla. Genom att hyra stuga i Gävleborg får du både uppleva natur och stadsliv. Ta till exempel en tur in till Gävle för att ströva omkring i den gamla stadskärnan, shoppa, gå på kafé och besöka spännande museer som Fängelsemuseet eller Sveriges Järnvägsmuseum. Passa även på att åka ut i Gävles skärgård för att besöka den pittoreska Limön med sina fina badplatser.

Även barnen får en rolig semester i Gävleborg. I Gävle finns till exempel Furuviksparken med djur, karuseller och konserter. I trakten finns även några älgparker där hela familjen får lära känna skogens konung.

Här bokar du stuga i Gävleborg

NOVASOL har funnits sedan slutet på 60-talet och har i dag ett unikt utbud stugor i Sverige. Tack vare vår långa erfarenhet, kan vi erbjuda stuguthyrning i Gävleborg med allt från enkla röda stugor i skogen, till exklusiva hus som är belägna precis vid vattnet. Här på hemsidan kan du hyra stuga i Gävleborg och via våra sökkriterier kan du söka efter stugor som till exempel har bastu eller braskamin. Välkommen till NOVASOL när du letar efter stuguthyrning i Gävleborg!