search

Semesterhus på Pag

Välkommen till Pag – den vackra ön med många semestermöjligheter

Hyr semesterhus på Pag till nästa ledighet! Genom att hyra hus på Pag får du och din familj många chanser att koppla av på de vackra stränderna, se de historiska byggnaderna och njuta av god mat.

Ön vid Kvarnerbukten är främst känd för sin saltproduktion, sin speciella ost och för sina vackert knypplade spetsar. Pag har ett rikt kulturellt arv och många historiska sevärdheter. Dessutom kan ön stoltsera med en 270 kilometer lång kustremsa. Hyr du och din familj semesterbostad här, får ni gott om tid på öns härliga stränder.

Pag där du kan hyra semesterbostad

Upplev sköna dagar med ett semesterhus som bas

Genom att hyra hus på Pag får familjen alla ingredienser till en lyckad semester. Ta en lång sovmorgon, ät en god frukost på terrassen och njut av utsikten. Packa picknickkorgen och åk till en av de mysiga stränderna på ön som till exempel den barnvänliga stranden Prosika. Med ett semesterhus i Kvarnerbukten får ni också en fantastisk chans att utforska naturen på ön. Hyr cykel, vandra eller bestig öns högsta topp S:t Vitus.

Det finns många anledningar att hyra hus på ön. Med en av alla semesterbostäder här kan ni njuta av lokalproducerade delikatesser under hela Kroatienvistelsen. Provsmaka den berömda Pag-osten som har en säregen, kryddig smak som kommer sig av att fåren betar gräs och örter som fått saltstänk från havet. Smaka även grillat lammkött som är en populär rätt på ön.

Bra bas för utflykter

Genom att hyra hus på Pag får ni också en bra utgångspunkt för utflykter i Kvarnerbukten. Med ett semesterhus som bas, kan ni åka omkring bland öns städer för att se de vackra kyrkorna som Marie himmelsfärd vid huvudorten Pag eller 800-talskyrkan i staden Novalja. Från Pag kan ni även ta er till grannön Rab eller ta bron över till fastlandet för att besöka den spännande staden Zadar.

Boka ditt semesterhus på Pag här

Vill du och din familj också upptäcka fördelarna med ett semesterhus i Kroatien kan ni hyra en av våra semesterbostäder på Pag direkt här online eller över telefon. Novasol har förmedlat kvalitetssäkrade semesterhus i Kvarnerbukten i många år så vi vet vad uthyrning innebär. Välkomna!