Semesterhus i Workum

Workum är en by med cirka 4000 invånare, belägen i kommunen Nijefurd i Friesland. Utöver att vara ett mycket populärt resmål är byn känd för att varje år hålla en festival på torget där mat, dryck och humoristiska inslag flödar.

NOVASOL har ett brett utbud av vackert belägna semesterhus, stugor och lägenheter i Workum, som bara står och väntar på ert besök. Kontakta oss redan idag för att säkra ditt boende i Workum.

Workum i Nederländerna är det perfekta resmålet för såväl barnfamiljen som för vännerna som beslutat sig för att resa på semester tillsammans. Njut av den lokala gästfriheten, det härliga ölet och museet för den lokale celebriteten - konstnären Jopie Huisman.

Semesterbyn i Workum består av ett antal förstklassiga sommarhus, med alla tänkbara bekvämligheter. Till den intresserade kan vi erbjuda semesterhus med spa, pool, bastu, satellit-tv och mycket annat, men vi har självklart även stugor till er som sätter pris på ett enklare boende.

Novasol har genom åren hjälpt tusentals skandinaver med att uppfylla deras drömmar om att få uppleva det vackra holländska landskapet om sommaren. Med ett hus från oss garanterar vi att de yttre ramarna för vistelsen är på plats – resten är upp till er fantasi, som för övrigt har ett fantastiskt spelrum i detta paradis. Hyr ett hus i Friesland och överraska familjen med en härligt semester i ett av NOVASOLs semesterhus.

Ett semesterhus i Workum är en bra utgångspunkt för att uppleva området

Populära semesterhus i Workum

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Workum

Loading...

Semesterhus med pool i Workum

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Workum

Loading...