search

Semesterhus i Novi Vinodolski

Upptäck Kroatiens vackra kust genom att hyra hus i Novi Vinodolski

Välkommen att hyra ett semesterhus i Novi Vinodolski, den charmiga lilla staden som utgör centrum för Riviera Novi Vinodolski, ett vackert kustområde i Kroatien.

Här kan både stora och små besökare njuta av en semester utöver det vanliga och ett semesterhus i Novi Vinodolski är en utmärkt utgångspunkt för alla härliga upplevelser. När du vill hyra en semesterbostad vid Kvarnerbukten har du kommit helt rätt hos oss. Vi har ett stort utbud av både enklare stugor som toppmoderna villor med alla bekvämligheter och även lägenheter alla olika slag. Vi är säkra på att även du kan hitta ditt drömboende bland våra semesterbostäder i Novi Vinodolski.

Semester med inslag av historia

Novi Vinodolski har gamla anor och det syns på flera håll i och runt staden. Adelsfamiljen Frankopans kastell med sitt fyrkantiga torn, det gamla paulinerklostret och domkyrkan med sitt 36 meter höga klocktorn är några av de historiska sevärdheter du kan beundra när du bor i ett semesterhus i Novi Vinodolski.

Genom att hyra hus i Novi Vinodolski får du nära till såväl härliga stränder, blått hav och flera trevliga kaféer och restauranger som serverar kulinariska läckerheter och traditionella rätter att njuta av i historisk miljö. De vackra stränderna bjuder till bad och sol, vandring och avslappning och för dig som vill motionera finns många härliga leder och vägar att utforska.

Varför inte ta en utflykt till de många pittoreska gårdarna i området som du bekvämt kommer nära genom att hyra hus i Novi Vinodolski, smaka på friska lokala viner och njuta av en härlig tid bland trevliga och gästfria människor. Upplev spännande karnevaler och andra tillställningar, åk på båtutflykter eller fiska. Trots att Novi Vinodolski har anpassat sig till den ökande turismen har man aldrig förlorat sin identitet utan håller fast vid sina traditioner.

Boka din semesterbostad idag

Välkommen till Novasol och en semesterbostad i Kroatien för din semester. Vi har lång erfarenhet av att förmedla semesterhus i hela Europa och genom att boka hos oss ges du möjlighet till trygghet och säkerhet. Passa på att hyra semesterhus i Novi Vinodolski för din nästa semester, du kommer inte att ångra dig!