search

Hyra hus i Pilion

Greklands Toscana – hyr semesterhus i Pilion!

Är du en av de som lätt tröttnar på att ligga still i solstolen hela dagarna och söker en destination som skulle kunna utmana dig lite? Genom att hyra hus i Pilion får du uppleva den härliga grönskan av denna halvö tillsammans med fruktodlingar och vildvuxenskog. Här i Pilion finns berget Pilion (ja som regionen) som ligger 1624 meter över havet. Denna ö utmanar dig att vandra för att komma till mindre små stränder gömda mellan branter, visst låter det härligt? Här kan du även njuta av tystanden i lövskog som varvas med olivträd, fruktodlingar samt kastanjer och ek – glöm inte att packa ner vandringskängorna för naturen här är som en saga. Önskar du att hyra hus på det grekiska fastlandet kommer du att få uppleva en helt annan sida av Grekland. Den sidan av Grekland som många som varit i Pilion säger är Greklands Toscana. Det kan ni få uppleva och mycket mer om ni hyr hus i Pilion!

Semester i Pilion med semesterhus som bas

Flera semesterhus i Pilion har magisk utsik

Ett flertal av våra semesterbostäder i Pilion ligger i slänter med utsikt över hamnar och byar och vyerna är magiska! Längs kustbandet radar de mysiga små fiskebyarna upp sig likt ett pärlband. De gamla stenlagda handelsvägarna mellan de små bergsbyarna utgör perfekta vandringsleder. Grekland är ett eftertraktat resmål bland oss skandinaver och de senaste är att verkligen uppleva de genuina Grekland med all dess kultur och naturen så varför inte hyra semesterhus i Grekland. Till halvön Pilion har inte så många skandinaver hittat än så det finns många oupptäckta vackra ständer och vikar. Under många år har nyfikenheten på Grekland ökat och ökat. I takt med att intresset har ökat har vi fått in fler och fler semesterbostäder på det grekiska fastlandet och nu kan du söka vitt och brett för att hitta er semesterbostad i Pilion. Det är ett perfekt ställe att hyra semesterbostäder på det grekiska fastlandet för att få upptäcka något nytt. Största staden Volos har 130 000 invånare som ligger precis i hamnen och här är det mer liv och rörelse, här finns bra utbud av restauranger och affärer. Vill du upptäcka Greklands gömda skatt kan du hyra semesterhus i Pilion via oss på NOVASOL! Vi hjälper dig att hitta din favorit bland våra semesterbostäder i Pilion!

Upplev semester på en helt annan nivå

NOVASOL är Europas största stugförmedling och du kan med trygghet hyra semesterbostäder via oss och njuta av din semester. Våra medarbetare har besökt alla våra semesterbostäder för att garantera att det är just den standarden du söker. Vi på NOVASOL arbetar ständigt, tillsammans med våra husägare för att förbättra kvaliteten på våra semesterboenden och det är för att vi vill vara trovärdiga och kunna leverera personlig service. Har du aldrig hyrt semesterhus via oss på NOVASOL – testa! Du kommer att uppleva semester på en helt annan nivå!