Semesterhus på Halkidiki

Härliga vikar och gömda skatter - ett semesterhus på Halkidiki i centrala Grekland gör att hela familjen kan tillbringa en fantastisk semester här. Den vackra kusten runt Halkidiki är nära 500 kilometer lång och har många sköna stränder som nästan alla har blå flagg.

Förutom de härliga stränderna finns här många sevärdheter och fornminnen som tar dig tillbaka till antikens vackra arkitektur och många attraktioner. Året runt finns här mycket att uppleva för alla åldrar och genom att hyra hus på Halkidiki får du chansen att på egen hand upptäcka området!

Hyr hus och upplev Halkidiki med barnen

Tre vackra fingrar

Halkidiki består av tre fingrar som går ut i vattnet, Kassandra, Sithonia och Athos. Alla tre skiljer sig åt och har sin egen charm, och oavsett var du vill bo kan du hitta semesterhus på Halkidiki hos NOVASOL. Natursköna och badvänliga Kassandra är ett litet paradis på jorden med solvarma stränder, rent vatten och gott om aktiviteter. Sithonia är det mittersta fingret och här är naturen mer vild och mer frodigt och passar främst naturälskare och campare. Det tredje fingret är Athos, som är en munkrepublik som kan vara svår att besöka men vars sevärdheter kan ses från båt genom att åka längs kusten. Passa på att upptäcka alla möjligheter genom att hyra hus på Halkidiki.

Halkidiki har en unik och charmig touch av historia och upplevelser som gör att semestern här enkelt förenar nytta med nöje och kan ge fantastiska minnen som varar långt efter vistelsen och även naturen i sig är värd ett besök. Grönskande skogar som når ända ner till stranden och gyllene solljus som reflekteras i det kristallblå vattnet och vackra bergregioner ger stor mångfald när du bor i ett semesterhus på Halkidiki. Ett utmärkt sätt att utforska området är på mountainbike, det är väldigt skönt att cykla på de vackra vägarna bland ek- och kastanjeskogar och känna den rena luften fylla lungorna.

Att hyra hus på Halkidiki passar naturligtvis alla som vill uppleva det vackra Egeiska havet och prova på kitesurfing, dykning och många fler vattensporter i turkost, varmt vatten. Årligen hålls också sim- och andra evenemang.

Upplev Grekiska fastlandet och Halkidiki

Att hyra ett semesterhus på fastlandet i Grekland är ett utmärkt sätt att lägga grunden för en fantastisk semester för hela familjen. Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus i Grekland och övriga Europa, helt efter vad just du drömmer om på semestern, sök och boka semesterbostäder på Halkidiki och övriga Europa direkt här på hemsidan!