Semesterhus i Epirus

Epirus i nordvästra Grekland är ett underskattat område där drömsemestern väntar för dig som vill uppleva en ny del av det spännande landet. Genom att hyra hus i Epirus får du nära till många härliga semesterupplevelser, inte bara stränder och blåa hav, utan också sevärdheter och upplevelser för alla åldrar. Bo i ett av NOVASOLs semesterhus i Epirus och bli förvånad över de många möjligheterna!

Familjesemester i Epirus, Grekland

Vacker kust och god mat

Upptäck t.ex. Parga som lätt förväxlas med det typiska öparadiset med sina olivlundar och apelsinträd, långa gyllene sandstränder och klarblått hav. Genom att hyra hus i Epirus kustområde, området exempelvis runt Parga får du allt det som du förväntar dig av Grekland och mer därtill. Här finns underbara stränder och med våra semesterhus i Epirus kan du uppleva den avslappnade atmosfären i din egen takt. Utforska de antika fortruinerna eller besök slottet Ali Pasha som ligger vackert beläget på ett backkrön. Promenera längs stränderna och njut av god mat i Pargas tavernor nere vid havet.

Även för dig som längtar efter stilla ro och härliga vyer kan vi rekommendera att hyra hus i Epirus, som med sina vackra berg bjuder in till vandring, mountainbiking och många andra aktiviteter som exempelvis forsränning finns för dig som vill prova något nytt. Ett semesterhus i Epirus passar alla smaker och ger fina upplevelser för hela familjen!

Gott om historia

Mängder av sevärdheter i området gör att du som är intresserad av historia kommer att älska våra semesterhus i Epirus helt enkelt för att du kan uppleva bland annat METEORA, “Guds Canyon” och Vikos, ”Europas Grand Canyon”, flera imponerande stenbroar eller varför inte det uråldriga oraklet i Dodona eller Paul Vrellis vaxmuseum i Bizani och mycket mer.

Hyr ditt Greklandshus hos NOVASOL

Med NOVASOL kan du hyra semesterhus på grekiska fastlandet och kan enkelt både söka och boka ditt drömställe i Grekland eller för den delen nästan hela övriga Europa direkt här på vår hemsida.

Utnyttja vår långa erfarenhet och vår förnämliga trygghetsgaranti när du vill hyra semesterbostad i Grekland, du kommer inte att bli besviken.

Välkommen till NOVASOL när du vill hyra semesterbostäder i Epirus, Grekland och övriga Europa!