Hyra hus på Salamis

Semestra på den största ön i Saroniska bukten i Grekland genom att hyra hus på Salamis. Närheten till Aten och Pireus gör att många greker väljer att åka på semester till Salamis. Hitta ditt semesterhus på Salamis och njut av att bo i ett semesterhus på Greklands öar!

Grekland bjuder på otroligt vackra stränder, spännande historia och kultur. En stor fördel med att hyra hus i Grekland är att du kommer närmre den verkliga grekiska vardagen, långt bort från massturismen. Upptäck det genuina Grekland i ett semesterhus på Salamis.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Upptäck det idylliska Grekland

Ön Salamis tillhör landskapet Attika och är beläget ungefär en sjömil söder om Pireus. Salamis har en väldigt stor hamn, det finns faktiskt bara en hamn som är större i hela Grekland. Den stora hamnen gör att flesta av invånarna på Salamis arbetar inom sjöfart, eller så pendlar de till Aten för arbete. Runt om hamnen finns flera caféer, barer, restauranger eller tavernor som grekerna säger och butiker. Väljer du att hyra hus på Salamis kan du strosa runt i hamnen och titta på båtarna, ta en kaffe på ett mysigt café eller njuta av en glass i solen.

På södra delen av Salamis en bit från hamnen hittar du lite lugnare områden och mysiga byar. Här kan du ta del av det idylliska och genuina Grekland. Vackra stränder och klarblått hav gör att vyerna ser ut att vara hämtade direkt från ett vykort. NOVASOL har semesterbostäder på Salamis för dig som vill uppleva det idylliska Grekland.

Semesterhus på Salamis

Närheten till Aten gör att Greklands huvudstad är ett perfekt resmål för dagsutflykten. Ta båten på morgonen och spendera en dag i antika moderna Aten. Här är sevärdheterna många - Dionysosteatern, Akropolis och gamla Olympia stadium är bara några att nämna. Förutom den rika kulturen och historian har Aten också väldigt bra shopping och mysiga restauranger och barer.

Genom att hyra hus på Saroniska öarna kommer du att få en varierad semester. Tillbringa lata dagar på någon mysig strand långt bort från turister och liv, eller ta båten till Aten och spendera dagarna i centrum av den västerländska kulturens vagga. På Salamis är möjligheterna många. Välj bland våra semesterbostäder på de grekiska öarna!