Semesterhus i centrala Grekland

Besök det vackra Grekland för nästa semester, du kommer att få en semesterupplevelse utöver det vanliga genom att hyra hus i centrala Grekland.

Liksom i övriga landet hittar du mängder av sevärdheter och utflyktsmål runt våra semesterhus i centrala Grekland. Besök till exempel Nafpaktos och Galaxidi, två små men ytterst vackra städer, vackert belägna vid Medelhavet. Relativt okända men väl värda både ett och flera besök!

Sällan långt till Aten med semesterhus i Centrala Grekland

Populära semesterhus i Centrala Grekland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Centrala Grekland

Loading...

Semesterhus med pool i Centrala Grekland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Centrala Grekland

Loading...

Historia och pittoreska städer

Nafpaktos är en av de mest pittoreska små städerna i Grekland med många historiska byggnader som bevarats som gör staden till en mindre guldgruva för dig som vill uppleva Greklands berömda historia. Naturligtvis är det inte bara vackra gamla byggnader som lockar dig att hyra hus i centrala Grekland utan också de härliga små stränderna som passar utmärkt för dig som bara vill ligga i solen och slappna av i avkopplande atmosfär.

Passa på att njuta av lokala specialiteter på små, hemtrevliga tavernor och drick ett gott lokalt vin till, semestern kan knappast bli bättre än så.

Galaxidi är i likhet med Nafpaktos är en liten pärla som är väl värd att besöka på semestern. Besök museerna och lär dig om den spännande historien, besök kung Locros grav i stadsparken och de gamla stadsmurarna av Oianthi och spatsera längs de vackra stränderna eller i marinan i solnedgången och glöm bort vardagens stress. Med ett semesterhus i centrala Grekland kan du gestalta semestern helt i din egen takt och behöver nästan aldrig passa några tider.

Närhet till storstaden

Dessutom har du oftast inte långt till Aten med alla världsberömda sevärdheter och shopping, nattliv och restauranger i överflöd. Området har också en omväxlande natur och passar inte bara soldyrkaren utan också motionsentusiasten, vandraren och cyklisten och med många vattenaktiviteter finns något för alla när du bor i ett semesterhus på Greklands fastland.

Boka hus i Grekland hos oss

Du kan bekvämt hyra hus i centrala Grekland tillsammans med oss!

Du söker och bokar ditt drömhus bland våra semesterhus i centrala Grekland och övriga landet direkt här på hemsidan. Om du har några frågor som du inte hittar på vår hemsida så kan du enkelt ringa till vår kundservice.

Boka någon av våra semesterbostäder i centrala Grekland för nästa semester och ta del av allt detta vackra land har att erbjuda!