search

Semesterhus i centrala Grekland

För en härlig greklandsemester

Besök det vackra Grekland för nästa semester, du kommer att få en semesterupplevelse utöver det vanliga genom att hyra hus i centrala Grekland. Liksom i övriga landet hittar du mängder av sevärdheter och utflyktsmål runt våra semesterhus i centrala Grekland. Besök till exempel Nafpaktos och Galaxidi, två små men ytterst vackra städer, vackert belägna vid Medelhavet. Relativt okända men väl värda både ett och flera besök!

Upptäck Centrala Grekland

Historia och pittoreska städer

Nafpaktos är en av de mest pittoreska små städerna i Grekland med många historiska byggnader som bevarats som gör staden till en mindre guldgruva för dig som vill uppleva Greklands berömda historia. Naturligtvis är det inte bara vackra gamla byggnader som lockar dig att hyra hus i centrala Grekland utan också de härliga små stränderna som passar utmärkt för dig som bara vill ligga i solen och slappna av i avkopplande atmosfär. Passa på att njuta av lokala specialiteter på små, hemtrevliga tavernor och drick ett gott lokalt vin till, semestern kan knappast bli bättre än så.

Galaxidi är i likhet med Nafpaktos är en liten pärla som är väl värd att besöka på semestern. Besök museerna och lär dig om den spännande historien, besök kung Locros grav i stadsparken och de gamla stadsmurarna av Oianthi och spatsera längs de vackra stränderna eller i marinan i solnedgången och glöm bort vardagens stress. Med ett semesterhus i centrala Grekland kan du gestalta semestern helt i din egen takt och behöver nästan aldrig passa några tider.

Närhet till storstaden

Dessutom har du oftast inte långt till Aten med alla världsberömda sevärdheter och shopping, nattliv och restauranger i överflöd. Området har också en omväxlande natur och passar inte bara soldyrkaren utan också motionsentusiasten, vandraren och cyklisten och med många vattenaktiviteter finns något för alla när du bor i ett semesterhus på Greklands fastland.

Sällan långt till Aten med semesterhus i Centrala Grekland

Boka ditt boende online eller över telefon

Du kan bekvämt hyra hus i centrala Grekland hos NOVASOL hemifrån och veta att alla hus har besiktigats innan första uthyrning och kvaliteten säkras regelbundet för att vi vill kunna ha nöjda och återkommande gäster varje år. Du söker och bokar ditt drömhus bland våra semesterhus i centrala Grekland och övriga landet direkt här på hemsidan. Dessutom har vi svensk kundtjänst om du hellre vill boka per telefon. Boka någon av våra semesterbostäder i centrala Grekland för nästa semester och ta del av allt detta vackra land erbjuder!