search

Hyra hus på Euboia

Kom nära Greklands näst största ö

Njut av ett härligt semesterhus på Euboia! Med ett semesterhus på Greklands öar får du en fantastisk vistelse med sol och bad, god mat och spännande utflykter. NOVASOL har ett unikt utbud av semesterbostäder i Euboia.

Ön Euboia är Greklands näst största ö och ligger öster om Aten. Öns huvudort är Chalkis. Ön är förbunden med fastlandet via två broar och är ett omtyckt semestermål för Atens befolkning. Här finns många härliga stränder, intressanta sevärdheter och god mat.

Semester i Euboia med avkoppling på schemat

Solsken och sightseeing på charmiga Euboia

Att hyra semesterbostad i Grekland är mycket populärt. Med ett semesterhus på Euboia kan du ta en kort promenad ned till den mysiga stranden för att ta ett svalkande dopp i det turkosblå havet, leka med barnen vid strandkanten eller läsa en god bok i skuggan. Ska du hyra hus på Euboia kan du också njuta av termalbad.

Att bo i ett semesterhus på Euboia är en bra idé om du är intresserad av grekisk historia och kultur. Att hyra hus på Euboia är en bra bas för att åka till Aten för att se akropolisklippan, ruinerna efter templet Partenon och den berömda amfiteatern Odeon of Herodes Atticus. Men även på Euboia finns många sevärdheter som exempelvis klostret Agiou Georgiou.

En av alla fördelar med att hyra hus på Euboia är förstås möjligheten att äta och dricka gott. Med en semesterbostad i Grekland får du många tillfällen att njuta av vitlöksdoftande tzatziki, grillspetten souvlaki och den smakrika gratängen moussaka. Här får du också festa på salta oliver, krämig fetaost och grekisk yoghurt toppad med honung och nötter.

Semestra i grekiska ö-världen

Det bästa sättet att uppleva den grekiska kulturen är förstås att bo i en av våra semesterbostäder på Greklands öar. Genom att hyra hus på Euboia kommer du närmare lokalbefolkningens vardag och traditioner samt får en utmärkt bas för utflykter i trakten.

Här på NOVASOLs hemsida kan du se alla våra semesterbostäder på Euboia och hitta just den som passar dig bäst. Alla våra semesterbostäder i Grekland är handplockade och besiktas regelbundet för att de ska upprätthålla vår höga standard. Välkommen att hyra semesterhus på Euboia online eller via telefon!