Hyra hus i Portoroz

Välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i semesterorten Portoroz på den slovenska kusten. Här finner du allt för en lyckad badsemester vid havet och har samtidigt en mycket bra utgångspunkt för utflykter i både Slovenien men också Kroatien och Italien. Du har nära till motorvägen som ligger till grund för att du kan nå många av Sloveniens största attraktioner under en semestervecka eller två här.

Det finns långt mer än en anledning till att så många väljer att spendera sin semester i Portoroz. Såväl slovener som utländska besökare. Upptäck detta du med med en av våra semesterbostäder som bas. Alla våra boenden besöks av våra egna medarbetare innan uthyrningen börjar. Bokar du direkt med oss, antingen här på hemsidan eller över telefon, så ingår dessutom vårt Trygghetspaket med bl.a. avbeställningsskydd automatiskt och utan extra kostnad. Läs gärna mer i våra Hyresvillkor. Välkommen!

Portoroz där vi hyr ut semesterbostäder

Populära semesterhus i Portoroz

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Portoroz

Loading...

Semesterhus med pool i Portoroz

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Portoroz

Loading...

5 anledningar att hyra hus i Portoroz

Så varför ska man uppleva Portoroz och vad finns att göra där? Anledningarna att boka boende i Portoroz för din nästa semester i Slovenien är många. Här har vi valt ut fem av dem.

 1. Stränderna. Här kan du njuta av en strandlinje om hela sju kilometer och däri också Sloveniens enda sandstrand.

 2. Vyerna. Det kuperade landskapet gör att du kan boka boende i Portoroz med magnifik utsikt över hav, grönskande landskap, och grannlandet Kroatien.

 3. Matupplevelserna. Stranden kantas av mängder av restauranger och barer. Är du vid havet i Portoroz behöver du aldrig gå många steg från din solstol till närmaste matställe.

 4. Utflyktsmöjligheterna. Under sommaren finns här goda möjligheter till att boka utflykter både på land och till havs. Närheten till motorvägen gör att du lätt kan uppleva attraktioner i Sloveniens inland. Har du tur med trafiken, kan du även nå både Italien och Kroatien på mindre än 20 minuter i bil.

 5. Attraktionerna. Här finns nöjen såsom lekplatser till havs och på land för de yngre, och casino för de vuxna. Här finner du också många butiker med möjlighet till shopping av allt från kläder till hantverk.

Medeltida Piran - ett stenkast från Portoroz

Utmärkt läge för utflykter

Väljer du att hyra hus vid Sloveniens kust har du en utmärkt bas för utflykter. Den slovenska kustremsan är endast cirka fyra mil lång vilket gör att du snabbt kan nå utflyktsmål i grannländerna såsom Trieste i Italien och Aquapark Istralandia i Kroatien.

Motorvägen gör också att du lätt når utflyktsmål i Sloveniens inland. Beroende på trafikläget kan du på cirka 1 ½ timma nå huvudstaden Ljubljana med bil. Fortsätt ytterligare 55 km och du når vykortsmotivet Bled. På kortare avstånd (cirka 70 km) når du den berömda Postojnagrottan. Av Sloveniens närmare 11 000 grottor är detta den enda du kan åka tåg in i. En unik upplevelse för både stora och små!

Ett givet besöksmål är också den medeltida orten Piran som ligger endast 4 kilometer från Portoroz. Hit kan du bland annat ta dig enkelt med buss från Portoroz.

Barnvänligt bad i Portoroz på Sloveniens kust

Sju kilometer strand

Här finns en strand för varje smak. Föredrar du att din solstol ligger på sand, gräs eller betong? Vid havet i Portoroz finns alla att välja mellan. Längs med strandpromenaden ligger de olika strandtyperna på rad och i anslutning ligger restauranger, barer, caféer och butiker. 

Några fördelar när det kommer till bad i Portoroz:

 • Grunda delar med fin sandbotten för de yngre badälskarna

 • Här finner du den blå flaggan som symboliserar bra badkvalité

 • Under säsong finns här badvakter/livräddare

 • Välj själv om solstolen ska ligga på sand, betong eller gräs

 • Gott om faciliteter såsom restauranger och 

 • Aktiviteter såsom lekplatser för de yngre längs med stranden

Tips: vill du ha omväxling till salta bad i havet? Boka en av våra semesterbostäder i Portoroz med egen pool!

Boka boende i Portoroz, Slovenien

För att boka din nästa semesterbostad vid den slovenska kusten är du välkommen till oss på NOVASOL. Förutom Portoroz finner du våra semesterbostäder på andra platser längs med kusten som till exempel Piran, Izola och Koper. Genom filtreringsfunktionen gör du de val som är viktiga för dig. Är det en vacker utsikt som är pricken över i, eller kanske en egen pool? Är det ett större semesterhus för många personer du söker, eller en mindre lägenhet i centralt läge? Reser du med hund? Här på vår hemsida finner du vårt kompletta utbud av semesterbostäder i Portoroz som fortfarande har lediga perioder kvar att boka - först till kvarn gäller. Välkommen till NOVASOL och Slovenien för att hyra hus i Portoroz!