NOVASOL Luxury Collection i Italien

Natursköna landskap, charmiga småstäder, kulturella guldkorn och ett aptitretande kök. Om du drömmer om elegant lyx, mängder av upplevelser och oändlig avkoppling är det svårt att föreställa sig ett bättre resmål än Italien.


I NOVASOL Luxury Collection hittar du ett handplockat urval av de finaste semesterbostäderna i Italien, hela vägen från foten av alperna till spetsen av stöveln.

Exklusiva semesterhus i Italien | NOVASOL

Detta handplockade urval består av 4- och 5-stjärniga semesterboenden i Italien sticker verkligen ut från mängden. Varje hus är noga utvalt och bjuder på antingen ett extraordinärt läge, stilren inredning eller lyxiga bekvämligheter som sätter pricken över i:et.

Förverkliga din semesterdröm med NOVASOL Luxury Collection och utforska vårt unika urval av exklusiva semesterhus i Italien.

Förverkliga din semesterdröm med NOVASOL Luxury Collection

När du väljer NOVASOL Luxury Collection får du tillgång till en noggrant utvald kollektion av unika semesterhus som uppfyller ett eller flera av följande kriterier:

  • Stilren inredning med fokus på detaljerna
  • Rymlighet och hög komfort
  • En exklusiv och unik upplevelse
Lyxiga semesterhus i Italien | NOVASOL

Utforska NOVASOL Luxury Collection i Italien

Italien är ett långt land med en lika lång lista över fantastiska destinationer, vilket definitivt kan ge en beslutsångest om vart turen ska gå. Och det är här vi kan hjälpa till! Vi har valt ut tre italienska regioner som kommer att göra din lyxiga semester ännu mer oförglömlig.

Känn mystiken i söder på det sagolika Sicilien, där autentiska upplevelser väntar på dig. På systerön Sardinien garanteras en orörd semesteridyll, omgiven av det klippiga landskapet och det smaragdgröna Tyrrenska havet. Om du istället föredrar en semester högt uppe bland bergen, kan Trentino-Alto Adige överraska dig oavsett årstid med sina vackra alptoppar, gröna dalar och karaktäristiska hus i trä och sten.

Exklusiv semester i Italien

Kort sagt är långa Italien rikt på stora upplevelser i alla möjliga och omöjliga former. Kulturella metropoler, idylliska byar, kristallklart vatten, mjuka stränder och magnifika landskap sätter ramarna för en fantastisk semester. Och då har vi inte ens nämnt maten än!

Utforska NOVASOL Luxury Collection i Italien och hitta din drömsemester bland hundratals unika semesterbostäder. Vi vågar nästan påstå att en oförglömlig semester i Italien väntar på dig.

Lyxiga semesterhus i Italien | NOVASOL
| Editor: