Hyra hus i Porto

Hyra hus i Porto

Hyra hus i Porto

Besök staden som gett Portugal sitt namn genom att hyra hus i Porto. Trots att Porto har mycket att bjuda på har staden hamnat lite i skuggan av Portugals huvudstad och största stad, Lissabon. Tempot här är betydligt lugnare än i Lissabon och det finns flera spännande sevärdheter och lokala läckerheter. Upplev den kulturella, historiska och gastronomiska staden från ett semesterhus i Porto!

Du hittar Porto i den norra delen av Portugal. Här möts du av vänliga människor och ett grönt vackert landskap. Både sättet att leva och naturen här skiljer sig väldigt från landets södra delar. Upplev genuina Portugal långt bort från massturismen från ett semesterhus i Portugal.

Charmiga Porto

Den romantiska staden Porto är vackert beläget vid floden Douro. I staden finns flera smala gator och trånga gränder, charmiga pittoreska hus och historiska kyrkor och andra platser. Då du strosar runt på gatorna så är det inte svårt att förstå varför Porto finns med på Unescos världsarvslista. Missa inte de historiska sevärdheterna genom att hyra hus i Porto.

Porto är kanske mest känt för sitt portvin, så passa på att besöka ett portvinshus och lär dig mer om drycken. I Porto hittar du också gott om restauranger och caféer som du kan besöka från ditt semesterhus i Porto. Ät middag på en exklusiv restaurang, en mysig uteservering eller ta en drink på en sprudlande nattklubb. Eller varför inte besöka något av stadens många trivsamma caféer och ta en god kopp kaffe.

Det genuina Portugal

Som stugförmedling i Portugal kan NOAVSOL erbjuda flera semesterbostäder i Porto. Utforska de norra delarna av landet och låt ditt semesterhus i Porto vara din utgångspunkt för din semester. Lev mitt bland portugiserna och upplev det genuina Portugal genom att hyra hus i Porto.