Semesterhus på Madeira

Med NOVASOL kan du hyra hus på Madeira. Mitt i atlanten, 400 kilometer norr om Teneriffa, ligger den natursköna ögruppen Madeira som tillhör Portugal. Huvudön är Madeira men även ön Porto Santo och några andra obebodda öar tillhör ögruppen. NOVASOL har semesterhus i Portugal för dig som vill semestra på vackra Madeira.

Madeira är en 57 kilometer lång och 22 kilometer bred ö. Klimatet på ögruppen är väldigt behagligt året om så här kan du hyra semesterhus på Madeira sommar som vinter. Temperaturen är som kallast 13 grader och kan stäcka sig till så mycket som 27 grader när det är som varmast. Vattnet är mellan 17 grader och 26 grader året om.

Njut av vackra vyer på Madeira

Solsemestra på Madeira

Det finns inga naturliga stränder på ön Madeira, men flera konstgjorda vikar där man kan sola och bada.

Grannön Porto Santo har en nio kilometer lång sandstrand som du kan besöka om du vill göra en dagsutflykt. Ön ligger bara en 20 minuters flygtur eller två till tre timmars båtfärd bort.

Hyra semesterhus på Madeira med pool

Storslagen natur

Madeira, som kallas atlantens pärla, har en väldigt vacker natur. Landskapet varierar mellan otillgängliga bergspassager, fruktplantager, hedar och lummig skog. Madeira är en väldigt vacker, frodig och grön ö. Här finns den unika Laurisilva, Madeiras urskog, som har skyddat och deklarerats av UNESCO som ett världsarv.

Ön är mycket bergig och ett välkänt paradis för de resenärer som tycker om vandring. Här finns flera fina vandringleder. Vill du utmana dig själv lite extra kan du vandra i bergspåren till Pico Ruivo topp som vid 1862 meter hög. NOVASOL har semesterhus på Madeira för dig som vill besöka den vackra och intressanta ön.

Nästan hälften av alla Madeiras invånare bor i huvudstaden, Funchal. I Funchal finns en vacker hamn. Här kan du strosa runt och titta på de många kryssningsfartygen som brukar göra ett stopp i hamnen.

Upptäck Madeira

NOVASOL har stuguthyrning i Portugal för dig som vill uppleva det vackra Madeira. På Madeira kan du vandra i vacker natur och bada i uppvärmda pooler och besöka konstgjorda ständer. Passa också på att testa det berömda Madeiravinet! Genom att hyra hus på Madeira kan du upptäcka atlantens pärla.