Semesterhus i Salzburgerland

Hyr hus i Salzburgerland och utforska området

Semesterhus i Salzburgerland

Salzburgerland har en förtrollande vacker är naturen, där landskapet formats under årtusenden till berg i alla dess former, rena sjöar, skog och ängar, isgrottor och varma källor. Salzburgerland är perfekt för en avkopplande semester i ett semesterhus eller lägenhet. Här finns en fascinerande natur att upptäcka oavsett om ni hyr en semesterlägenhet under sommaren eller en mysig stuga på vintern, från vilken man kan blicka ut över de snöklädda trädtopparna.

Liechtensteinklamm är inte bara en av de vackraste, utan även en av de djupaste vattenravinerna i alperna. Detta storslagna naturfenomen är utan tvekan värt ett besök. De dånande vattenfallen och de stora vattenmassorna har under årtusenden karvat sig djupare in i ravinen. På vissa ställen står klipporna numera så täta och höga att himlen bara syns som små sträck.

Med en höjd på 380 m är Krimmler Wasserfälle Europas högsta vattenfall och det femte högsta i världen. Den första delen av fallet, den översta, har en fallhöjd på 140 m, nästa del störtar ner med en höjd på 100 m och den tredje och nedersta delen av fallet är mer än 140 m hög.

Eisriesenwelt Werfen är den största kända isgrottan i världen (20 000 m2 isyta). Detta 42 km långa grottsystem upptäcktes 1879 av en naturforskare från Salzburg.

Från världskulturstaden Salzburg till de frodiga ängarna i Nationalpark Hohe Tauern, från Salzkammerguts berömda sjöar till Groglockners mäktiga glaciärerna – allt detta gör Salzburger Land till ett perfekt semestermål för familjer.

Dessutom visar sig naturen från sin vackraste sida i Nationalpark Hohe Tauern: med rogivande dalar, glasklara bergssjöar, blommande alpängar, glaciärbäckar, vattenfall, murmeldjur och stengetter. Seder, bruk och gästfrihet är här lika djupt rotat som naturen.

Utforska vackra Salzburgerland genom att hyra stuga i Österrike hos NOVASOL!

Populära semesterhus i Salzburgerland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Salzburgerland

Loading...

Semesterhus med pool i Salzburgerland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Salzburgerland

Loading...