Stugor i Oberösterreich

Ferienhaus Oberösterreich - Österreich

Stugor i Oberösterreich

Norra Österrike (Oberösterreich) är det fjärde största landskapet i republiken, beläget mellan skogen Böhmerwald i norr och Dachstein i söder är det ett variationsrikt resmål på semestern. I Oberösterreich råder ett utpräglat mellaneuropeiskt klimat. Här ligger även de vackra och mysiga städerna Linz och Wels som absolut är värda ett besök. Med en otrolig mångfald när det gäller landskapet så får Oberösterreich vandrarnas och skidåkarnas hjärtan att slå lite snabbare. De mjukt rundade bergen i Mühlviertel, de romantiska floddalarna, de majestätiska bergen och de idylliska sjöarna i söder präglar detta landskap. Hyra en stuga, stugor i vackra Norra Österrike.

Sevärda kulturminnesmärken går långt tillbaka i denna landsdels oroliga historia och flertalet arrangemang erbjuder kulturupplevelser, som med sina traditionsrika termer gör upplevelserna kraftfulla och vitala.

Oberösterreich delas från väst till öst i två delar av floden Donau. Norr om Donau finns Mühlviertels berg och kullar och söder om Donau börjar alplandskapet och ännu längre söderut reser sig Kalkalperna.

Upplev Oberösterreich genom att hyra stuga i Österrike genom NOVASOL!

Populära semesterhus i Oberösterreich

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Oberösterreich

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Oberösterreich

Loading...